Samponok

Christophe Robin Cleansing Volumizing Paste

4.9
Hozzáadva 2022.07.18.by

Norella

Mélyen tisztító paszta állagú különleges készítmény, mely tiszta rassoul agyagot és rózsakivonatot tartalmaz. A tisztítás mellett látványosan növeli a haj volumenét (dús hatás) egészen a hajtövektől a hajvégekig. A hatás azonnali, a paszta textúra könnyű habbá alakul használat közben. Az összetétel szinte teljesen természetes!

14 900 Ft-tól

2024.01.24. 15:54

Az első professzionális hajápoló termékem, csomagban vásároltam meg az utazó méretű kondícionáló és volumizáló spray-vel együtt. Az ára a drogériás készítményekhez képest elég magas, viszont kevés is elegendő belőle. Már első használat után látható az eredmény, napokra megemelte a hajtövemet, illetve a kondícionáló és a spray is dúsította az amúgy kevésve, vékonyszálú hajamat. Beszárítás után (Philips Air Styler 3000) sorra zsebeltem be a bókokat, mintha frissen érkeztem volna a fodrásztól. A két napos hajmosásaimat pedig négy napra tolta ki. Tömény rózsa illata van, amit nagyon megkedveltem, már be is táraztam belőle az aktuális leárazáson! <3

2020.04.28. 17:58

Az itteni jó vélemények miatt vettem meg. Azt gondoltam, hogy tuti nem lesz valami látványos az eredmény, de tévedtem! Tényleg nagyon jó ez a termék, valóban jóval többnek tűnik a hajam.

2019.08.31. 11:52

Tinamuban egy kedves eladó megajándékozott egy 12 millis mintával, amit egész kedvesnek tartottam, mivel szerintem nagyon látszott rajtam, hogy csak nézelődnök, és nem tervezek semmit venni. 3 alkalomra tartott a 12 millis minta. Barna paszta ami fehér bőrradírra emlékeztető pasztává vállik vízzel érintkezve. Minden alkalommal levegős jó tartást adott a hosszú hajamnak. Negatívum, hogy kicsit száraznak éreztem utána a fejbőröm. Hosszútávon nem tudom mennyire szárítaná a hajamat, ahhoz nagyobb verzióban kellene tesztelnem. A rózsaillatot elég nehezen éreztem ki mosás közben. Utána nem marad meg nagyon semmi a hajban, amit én szeretek mert nem szeretem ha nagyon erős illatuk van a samponoknak vagy kondicionálóknak.Talán egyszer kipróbálok egy nagyobb kiszerelést, vagy azt az 50 milliset.

2019.04.16. 19:50

Christophe Robin egy csodát alkotott ezzel a volumen pasztával! "Wow hatás" már az első alkalommal, azóta is áldom a tehetségét! Tinamuban vásároltam a kisebb kiszerelést (75 ml), és kb. 3 hét használat után alig fogyott valamit. Meg is lepődtem! Az állaga nekem is furcsa volt először, olyan, mint egy testradír, viszont teszi a dolgát rendesen! Pillanatokon belül felhabzik és rettentő könnyű kiöblíteni. És az illata...nekem mennyei rózsa. Millió féle "tömegnövelő" sampont kipróbáltam már, de még csak a nyomába sem érnek! Ma a kozmetikusom megkérdezte, hogy mi a fenét csináltam a hajammal, hogy dupla annyi lett belőle??? :)Őszintén szólva, baromi jó érzés volt egy magamfajta kevés hajjal és vékony hajszerkezettel rendelkező csajnak ilyet hallani! Sosem cserélném le! Legközelebb a nagyobb (250 ml) kiszerelésre fogok beruházni!

Utoljára szerkesztve: 2019.03.10. 18:43 - 2019.03.10. 18:42

Kicsit szkeptikus vagyok azokkal a termékekkel kapcsolatban amik gyakran megjelennek különböző beauty boxokban. Így csak nehezen vettem rá magam, hogy kipróbáljam. Viszont akkor jött a hűha élmény! A termék maga egy nem túl bizalomgerjesztű színű és állagú, kellemes illatú paszta. A sűrűbb, radírozó termékekkel szemben ez a valami iszonyatosan könnyen teríthető, eldolgozható, nagyon jól felhabzik. Egyszerre nagyon kevés is elég belőle. Én sampon helyett használtam, ilyen téren is tökéletesen működött. Száradás után jött azonban az igazi döbbenet: Mintha a feltupírozták volna a hajam, annyira dúsnak tűnt... Tapasztaltam már hasonlót csikorgóan tisztító termékeknél, de akkor a hajam száraz, kifejezetten sprőd volt. Na itt nem. Puha tapintatú, fényes hajat eredményezett, ami napokon keresztül megtartotta a volument. Én meg csak ámultam és bámultam.Az ára magas, de a hatása szerintem kárpótol mindenért.

2018.11.22. 13:13

Vékonyszálú hajam miatt vettem, hátha jobb lesz a tartása a használata után. Először fura volt az állaga, soha nem használtam előtte ilyen pasztát, de hamar meg lehet szokni. Samponként használtam, egyszer megmostam a hajam, kiöblítettem, utána felvittem a hajamra ismét és rajta hagytam pár percet. Az eredmény szuper lett, tartása lett a hajamnak és az illata isteni :)