Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
wishes
2025.03.28. 21:42
A Batist csalódás volt, ez óriási meglepetés! Visszafogott illata van es szerintem alig marad meg, aminek en kifejezetten örülök. Azt nem állítom, hogy olyan, mintha épp akkor mostam volna hajat, viszont azt érzem, hogy tényleg felfrissíti és nem tűnik el nap végére a hatása. Yay!
2024.05.09. 20:19
Egy szőkésbarna hajú ismerősöm mondta, hogy neki ez a szárazsampon vált be legjobban, így én is kipróbáltam. Igaz, hogy nekem sötétbarna hajam van, de bátran ajánlom tovább. Nagyon jól el lehet dolgozni, még barna hajon sem látványosak a szemcsék, viszont olyan mintha frissen mostam volna a hajam. Az illata is nagyon kellemes, az ára meg verhetetlen.Olvastam, hogy a barna változat sötét szénszemcséi megfestik a bőrt is, ha nem figyelünk oda vagy nem vagyunk elég óvatosak...azért lehet, hogy majd egyszer azt is kipróbálom.
Utoljára szerkesztve: 2023.06.04. 13:37 - 2023.04.20. 14:47
Kár hogy nem találtam rá hamarabb, mert egyszerűen imádom. Nagyon jó.Updatelek. Még mindig nagyon jó, csak az asztmások figyeljenek rá nagyon, hogy lehetőleg az erkélyen fújják, vagy valami nyílt téren, mert hosszú napokra beteggé tud tenni.😰