Sminkek arcra

Clarins Instant Light Blush

4.8
Hozzáadva 2013.06.17.by

knifeofdreams

Folyékony pirosító az azonnali természetes ragyoságért. A növényi és ásványi összetevőknek köszönhetően gyönyörű ragyogást biztosít az arcbőrnek. A szatén finish ragyogó hatást biztosít az arcnak a tökéletes smink érdekében.

Utoljára szerkesztve: 2015.10.08. 10:54 - 2015.10.06. 19:13

Nagyon érdekes kis termék ez, de jó értelemben. Pöttyökben szoktam felvinni az arcomra és úgy oszlatom szét. Elsőre nagyon pigmentáltnak és erősnek tűnik a színe - a vitamin pink árnyalatot használom, de feltéve egyszerűen megszelidül, szinte beleolvad a bőrbe. Lehetetlen túlzásba vinni, csak ha szándékosan szeretnénk, ahhoz meg több lépésben kell építeni. Szép természetes, ragyogó orcákat varázsol. Mivel a kislányommal vagyok GYED-en, itthonra csak egy laza sminket dobok fel és ez az alapja. A szemhéjamra is szoktam használni. Nem látszik, hogy van rajtam valami, mégis frisebbé teszi a tekintetet. Kedvencem. Alapdarab. Ajánlom. Nagyon. :-)Updatelek: igazán univerzális termék lett a számomra, miután a számon is kipróbáltam. :-) Teljesen matt, üde színt ad a számnak igaz, hogy száraz az érzés, viszont fölé kenem a Clarins Hydraquench ajakápoló balzsamját és így már nem csak tartós, de kényelmes is a viselete. :-)

2015.09.10. 18:40

Szeretem is meg nem is. Nekem túlságosan is természetes és szerintem az applikátor egyáltalán nem praktikus. Már maga a tény, hogy össze kell tapogatni majd visszatenni a tégelybe...arról nem is beszélve, hogy nehéz kontrollálni, hogy mennyi pirosítót vesz fel. Ettől függetlenül szépen lehet építeni és az egész termékcsalád lényege a természetesség, úgyhogy ezt kritizálni talán nem is ér. Tekintettel arra, hogy kis helyen is elfér és gyorsan lehet használni, napközben a sminkem frissítésére általában ezt használom.

2015.08.05. 08:58

Mértékkel pigmentált, könnyen eldolgozható, így habár nem a leggyorsabb használni, mert kis építést igényel a szín, de elég jól elkerülhető a bohóc effektus, nem kell finomkodni vele.Az apró csillámok szépek és diszkrétek, de én gyakran használok még highlightert is fölé. A színek nagyon el vannak találva, természetesek és nagyon szép üdévé varázsolják az arcképet. Az állag és illat kellemes, friss, nem meglepő, hogy tavaszra és nyárra dobták piacra. Még fellelhető akciósan.. :)

2015.03.20. 19:49

Fogalmam sincs, hogy milyennek kell lennie egy ilyen folyekony állagú pirosítónak, de ez a cucc nagyon jó szerintem. Könnyű vele dolgozni, teljesen természetes hatást lehet vele elérni, nagyon szép a színe, és ragyog tőle az arc. Akciósan vettem, nem volt háromezer forint, de a dupláját is megéri amúgy.

2012.04.15. 17:43

Számomra ez a tökéletes tavaszi pirosító. Folyékony állagú, a képen látható applikátorral lehet felpötyögtetni az arcra. Nyilván nem mindenki szereti az ilyen megoldásokat, de én megbocsátom ezt, mert a gyönyörű kis tégely egy szuper terméket rejt. A 01 vitamin pink árnyalatot vettem meg, ami egy nagyon szép világos, de élénk rózsaszín, és apró fehér/ezüst csillámok vannak benne. Nem úgy kell elképzelni, mint egy diszkógömböt, tényleg annyira ici-picik a csillámok, hogy 15 centiről nézve már csak a szatén csillogás az, ami látszik belőle.A másik zseniális dolog benne az állagából fakad, mivel folyékony, így pofon egyszerű hibátlanul eldolgozni az arcon, aki kevésbé ügyes, az is egyszerűen boldogul vele. Ajánlom azoknak is, akik félnek a pirosítótól és a bohócpírtól, mert nagyon jól lehet kontrollálni a felvitt mennyiséget, és olyan könnyen el lehet oszlatni az orcákon, hogy bármiféle erőlködés nélkül a legtermészetesebb hatást tudjuk elérni vele, mintha csak belülről ragyogna az arcunk. Viszont ha erőteljesebb hatást szeretnénk elérni vele, akkor könnyedén rétegezhetjük is, így erősebb színt is fel lehet építeni vele. Nagyon gyorsan megszárad, és ha megszáradt, akkor fenn is marad jó darabig. Szerintem szuper vétel, és érdemes időben beszerezni, mivel egy limitált kollekciós termékről van szó.