Coastal Scents 12 Piece Brush Set
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: szilvike94, Módosítva: 2013. november 5.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Praktikusan összeválogatott 12 darabos minőségi ecsetkészlet. Az ecsetek nyele fából készült. A precízen vágott ecsetek sörtéje természetes és szintetikus szálú. A készlet elegáns matt fekete nyomott logoval ellátott, jó tartású magneskapcsos táskában van. A nagyobb fejű ecseteken áttetsző műanyag ecsetvédő tok van. A készletben található LC szempilla (műszempilla) és szemöldök igazító profi vékony fém fogú, nem műanyag. Professzionális munkához is ajánljuk ezeket az ecseteket.
A készlet a következő ecseteket tartalmazza:
1. Classic Blush Large Natural BR-CN-27 NATURAL
8. Classic Detail Round Synthetic BR-C-S12 SZINTETIKUS
9. Classic Detail Pointed Synthetic BR-C-S13 SZINTETIKUS
10. Classic Liner Angle Small Synthetic BR-C-S17 SZINTETIKUS
11. Classic Angled Liner Synthetic BR-C-S16 SZINTETIKUS
12. Classic Lash Brow Comb BR-C-LC (fém fogakkal)
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
A régi satnya kis drogériás ecseteim után maga volt a mennyország ez a szett!!! Eleinte 3-4 ecsetet használtam csak, de aztán rákaptam az ízére és megtanultam mit, mire, hová kell használni! Tökéletes minden ecset, a pirosító ecset az abszolut kedvenc, még az sem érdekel, hogy most kb mésfél éves használat után kissé hullajtani kezdte a szőrét... Még egy plusz pont, hogy a szempilla fésű fémből van, ez igazi segítség a rakoncátlan pilláknak :) IMÁDOOOOOM!!!

Körülbelül egy éve használom. Nem bántam meg, hogy megvettem mert kezdésnek, gyakorlásnak jó, de ma már csak 2-3 ecsetet használok belőle mert apránként váltottam a Bősz ecsetekre. Aki teheti, azt mondom egyesével inkább vegye meg azokat mert minőségre, használhatóságra ez a készlet meg sem közelíti azokat.

Szeretem ezeket az ecseteket. Puhák, könnyű velük dolgozni, jól tisztíthatóak.
Szerintem abszolút megéri.

Szeretem ezeket az ecseteket. Puhák, könnyű velük dolgozni, jól tisztíthatóak.
Szerintem abszolút megéri.

Régebben darabonként vettem ecseteket, aztán megjött Ő :) Nagyon szeretem nagyon jó áron volt és nagyon jó minőségűek! Arra, hogy mindennap kisminkeljem magam plussz néha pár barátnőt tökéletes.

Nagyon szeretem használni ezt a készletet. Maximálisan meg vagyok elégedve vele. A 22 db-os változtat nekem is picit soknak tűnt, de pl púderezéshez hiányolom ebből a pufibb ecsetet. :D De ettől függetlenül nagy a szerelem.

Gyerekkoromban bármi újat kaptam,mindig magam mellé akartam tenni az ágyba,hogy amikor fölébredek rögtön lássam és jól induljon a napom,örüljek neki :) Lehetett az cipő,építőkockák stb,mindig úgy kellett lebeszéljenek az ötletről a szüleim,hogy ne tegyem magam mellé csak az ágy mellé:) Most ugyanezt érzem,legszívesebben magam mellé tenném és ölelgetném ,annyira szeretem:) Minden megvan benne ami kell,jó minőségűek,szépen lehet dolgozni velük,szóval szerelem van. Mivel számomra tökéletesek,nem is szeretnék drágább árkategóriájú ecsetekkel próbálkozni.Nem volt,és nem is lesz Mac,vagy Sigma ecset készletem,nem mintha nem szerettem volna,vagy nem szeretném,de szerintem ilyen "saját magam sminkelőnek" nem kifizetődő nagyobb összegeket elkölteni ecsetekre,főleg ha van jó minőségű és olcsó változat is.,ami a célnak megfelel.Persze,van az a fizetés amiből gond nélkül meg lehet venni,és minden másra is marad ,de sajnos az én fizetésem nem ilyen :) A kissé önbizalom hiányos barátnőm szokta mondani a méreg drága sminkek árai láttán ,hogy "na ennyit én csak akkor fizetek ezért,ha új arcot is kapok hozzá" :) Most én is azt mondom,hogy erről az ecset márkáról akkor váltok drágábbra,ha majd az magától sminkel :) Maaaajd,valamikor,a 22-es változatát is szeretném,főleg az arcra való ecsetei miatt,szülinapomra lehet hogy meglepem magam :)
Lényeg a lényeg: bőven megéri az árát,öröm vele a sminkelés,gyönyörű a végeredmény,boldogsááááág :)

Eddig azt hittem, hogy béna vagyok a sminkeléshez. Amióta megérkezett ez a szett, rájöttem, hogy az ecseteimmel volt probléma. Tökéletes készlet, ott vékony ahol kell, ott tömött ahol szükséges. Remek a tapintása, könnyen tisztítható, rendkívül tartós és strapabíró, remek vele dolgozni.

Nagyon sajnálom, hogy nem előbb vettem meg ezt a készletet, mert imádom! Baráti az ára ahhoz képest, hogy elég jó az ecsetek nagy részének a minősége, illetve egész jól állították össze a készlet darabjait is, jól kihasználhatóak. Mondjuk egy jobb fajta satírozó ecset kicsit hiányzik belőle, de nem lehet minden tökéletes. Van persze benne 1-2 ecset, ami kevésbé vált be, de nem feltétlenül azért, mert rossz, csak egyszerűen én nem tudok vele mit kezdeni.
A tartó is egész jó hozzá, utazáshoz jó lesz.
Az ecsetek egytől-egyig nagyon puhák, némelyik olykor elhullajt egy-egy szálat, de nem jellemző.
Összességében remek vétel, csak ajánlani tudom, mert ár-érték arányban verhetetlen!

A tartó is egész jó hozzá, utazáshoz jó lesz.

A 22 darabosat fölöslegesnek gondoltam hétköznapi használatra, így ő került a karácsonyi kívánságlistámra. Meg is kaptam, és azóta is azon töröm a fejem, hogy miért nem rendeltem meg/kértem én ezt előbb!!? Nagyon jó minőségű az összes, és nyilván köszönőviszonyban sincsenek az eddig használt drogériás ecseteimmel. Mióta megvan ez a készlet, sminkelni is jobban szeretek:)

A barátnőimtől kaptam ajándékba, és azóta nem bírok nélküle élni. Nagyon jó a minősége, tisztítás során is maximum 1-2 elhullajtott szálat szoktam látni (a 12 ecsetből összesen :D). Amelyiknek tömöttnek kell lennie, az tömött, amelyiknek vékonykának és precíznek kell lennie, az pedig olyan. A tokja is nagyon praktikus, patenttal záródik, de mágneses, így nem kell nyomogatni vagy erőltetni, magától a helyére pattan. Könnyű dolgozni is mindegyikkel, nem tudok rosszat mondani a készletre! Főnyeremény!