Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Cocosolis Stretch Mark Dry Oil

4.3
Hozzáadva 2019.03.18.by

Lolychan

A Cocosolis Stretch Mark egy striák elleni, különlegesen összeállított keverék az alábbiakból:

• Bio, hidegen sajtolt olajok – könnyűek, lágyak és táplálók.
  • Egyedülálló, szabadalmaztatott és teljesen természetes hatóanyag édes fehér csillagfürt magjából készült kivonattal, ösztönzi a kiváló minőségű kollagén termelését, melynek köszönhetően bizonyítottan növeli a bőr rugalmasságát.
  • Különleges természetes hatóanyag, könnyű állaggal, amely biztosítja az olajok gyors és könnyű felszívódását.
  • Természetes E-vitamin.

2022.08.15. 08:12

Terhesség alatt használtam, nehezen beszívódó, erős olaj, - az biztos, hogy alaposan táplál. Az illatát nem annyira szeretem. Sajnos a striákkal nem kezd semmit, a nyolcadik hónapig semmi nem volt rajtam, utána viszont hiába minden - kirepedt a bőröm, pedig én aztán mindent megtettem, hogy ne így legyen.

2022.01.27. 11:58

Terhesség alatt és után használtam. Nagyon jó az illata, hatásos, én testápoló helyett is használtam és így is több mint egy évig elég volt :) Szuper termék :)

2021.07.03. 23:52

Várandósság alatt ezzel kenegettem fõként a pocim, és nagyon szerettem. Semmi stria nem lett rajtam, a bõröm kevésbé feszült. Kicsit borsos az ára, de viszonylag sokáig lehet használni, akcióban érdemes beszerezni. Illatát is kedveljük férjemmel :)