Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Lolychan
A Cocosolis Stretch Mark egy striák elleni, különlegesen összeállított keverék az alábbiakból:
2022.08.15. 08:12
Terhesség alatt használtam, nehezen beszívódó, erős olaj, - az biztos, hogy alaposan táplál. Az illatát nem annyira szeretem. Sajnos a striákkal nem kezd semmit, a nyolcadik hónapig semmi nem volt rajtam, utána viszont hiába minden - kirepedt a bőröm, pedig én aztán mindent megtettem, hogy ne így legyen.
2022.01.27. 11:58
Terhesség alatt és után használtam. Nagyon jó az illata, hatásos, én testápoló helyett is használtam és így is több mint egy évig elég volt :) Szuper termék :)
2021.07.03. 23:52
Várandósság alatt ezzel kenegettem fõként a pocim, és nagyon szerettem. Semmi stria nem lett rajtam, a bõröm kevésbé feszült. Kicsit borsos az ára, de viszonylag sokáig lehet használni, akcióban érdemes beszerezni. Illatát is kedveljük férjemmel :)