Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

4.6
Hozzáadva 2022.12.12.by

Nooora

700 g

Anti-aging, regeneráló, exfoliáló hatású testradírozó só esszenciális olajokkal, narancsvirággal és szicíliai citrus gyümölcsökkel.

15 120 Ft-tól

2020.04.23. 16:29

Imádom a Collistar összes bőrradírját. Nem rég rendeltem be a Lovebrands oldalról körülbelül az összes fajtáját, annyira jók. Fürdés után végre nem kell testápolót használnom pluszban és a bőröm több napig olyan mint a babapopsi,pedig érzékeny a bőröm. Csak ajánlani tudom.

Utoljára szerkesztve: 2019.06.16. 12:05 - 2019.06.16. 05:43

A fahéjas-fűszeres Anti-water változatról váltottam erre, mert annak valamelyik összetevőjére érzékeny volt a bőröm, illetve nem tetszett, hogy használat után a törölközőm, meg a ruha, amit közvetlenül utána felvettem, nagyon büdössé vált. Olyan állott, dohos... mintha megromlott, megavasodott volna rajtam, illetve a textilen az olaj. Ez a narancsos változat a radírozó hatását tekintve ugyanolyan fantasztikus, használat közben az illata kellemes, az olajtartalmát, meg amilyen lesz utána a bőröm, azt imádom. Viszont utána már megint ez a büdösség... tegnap is, a törölköző rögtön ment a mosásba utána, és pár óra múlva már a pólómat is cseréltem. Nem értem, mi ez, a tégelyben hetekig-hónapokig nem romlik meg, jó illatú marad a termék, akkor meg miért történik ez, mit csinálok rosszul? Úgy döntöttem, hogy adok egy esélyt a cseresznyés változatnak is, de ha nem javul a helyzet, ennek válás lehet a vége...

Utoljára szerkesztve: 2018.07.31. 20:00 - 2018.07.29. 14:09

Én egy kicsit csalódtam. Évek óta ki akartam próbálni a márka radírjait, mert annyi jót lehet róluk hallani, ráadásul a drogériáben nem találtam olyat ami megfelelt volna nekem. Ezért magamnak kevertem itthon, általában sóval vagy kávával kevertem valamilyen olajat. Kókuszt vagy olívát.A hatásuk ezeknek tökéletes, puha bőr, amit testápolózni sem kell, mert az olaj ápol is. Egy hátránya van, mégpedig az, hogy a selymes bőrrel fura szag is jár, ha valaki testközelből megszagol. És ez igen kellemetlen, mert azért általában valaki miatt szeretnénk puha bőrt, de ha ez fura szaggal párosul, az már annyira nem nyerő. Nah ennek a radírnak pont olyan hatása van, mint amit én itthon keverek magamnak. És az illata sem tetszik, szóval végülis a szaghatás is stimmel. Csak ezért az árért nekem ez kevés. Mostanában fedeztem fel a Dove testradírját, ami sokkal jobban megfelel az igényeimnek. Igen, ezen én is megdöbbentem, hogy egy 2000 ft alatti cucc jobban beválik, mint ez, amit aranyáron mérnek. A Dove tökéletesen radíroz, nekem ennek a Collistarnak túl erősek a szemcséi, karcolnak. Annak ráadásul finom illata is van. Igaz azután kell a testápoló, de ha erre a hatásra vágyom, keverek itthon magamnak, töredékárért olajos házi radírt. Egyébként nem akarom lehúzni a pontozását, mert a házi radíromat is szeretem végülis, csak ne szagolgasson utána senki. Nah nekem ez ugyanolyan, szóval 4 csillag.

2018.07.23. 20:21

Fantasztikus. Jól radíroz, nagyon jó illata van és nagyon puha tőle a bőröm. Nagyon örülök, hogy kipróbálhattam, megveszem, ha elfogy, és ha találok akciósan, az ára levesz belőle egy pontot.

2018.07.22. 17:51

Imádom, imádom és imádom! Addig amíg nem találtam rá ezekre a Collistar radírokra, kávézacc radírt használtam. A radírozó hatása hasonló, viszont...ez a radír egy álom! Drága, de nekem megér ennyit ez az érzés, amit nyújt! Sokkal szebb a bőröm is tőle. Van, hogy a mentolosat veszem, van, hogy ezt, van, hogy a karcsúsítósat (annak szeretem a legjobban az illatát), mind nagyon jó! Ajánlom

2018.01.23. 15:32

Mai szerzemèny,a màsikkal,a mentolossal egyutt,egy dobozban volt a kettő,15 euroert.Màr règota szerettem volna kiprobalni,igy le is csaptam rögtön.Haza èrve rogton ki is probaltam,es tènyleg nagyon szuperek,isteni sima,baba puha bőr marad utàna,azota is itt simogatom magam,nem tudok vele betelni😊😊