Cosrx Full Fit Propolis Synergy Toner
Ár: | $18 | Kategória: | Lemosók, Tonikok | |||
Kiszerelés: | 150 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, online | Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
Vedd meg online a HelloSkin-n 8300 Ft-ért | megnézem |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: BLili, Módosítva: 2020. szeptember 9.
Ár: | $18 | |
Kiszerelés: | 150 ml | |
Lelőhely: | drogériák, online | |
Kategória: | Lemosók, Tonikok | |
Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
72% fekete propolisz kivonattal ez a tonik nyugtatja a bőrt, miközben gyógyítja is azt. Gyorsan beszívódó formulájának köszönhetően friss, üde érzést hagy.
Propolis Extract
Ethylhexylglycerin
Sodium Hyaluronate
Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer
VÁSÁROLD MEG
Fizetés: utánvét, kreditkártya, banki átutalás, online fizetés, Szállítás:GLS, Magyar Posta, Packeta Csomagpont
Állapot: bontatlan
40ml-s kiszerelést vettem elsőnek, imádtam, rendelem is a nagy kiszerelést!:D nyugtat, hidratál ad egy termeszetes fénylő bőrt, nem teljesen víz állagú,ami miatt tetszik igazán! nagyon-nagyon szeretem! Szerintem egy próbát mindenkinek megér!:)

Eddig ez az egyik kedvenc tonikom, hozza amit ígér! :D Nagyon szépen nyugtatja a pattanásokat és a kipirosodásra hajlamos bőrömet. Ad egy plusz ragyogást, felfrissülést a bőrömnek és kevesebb is azóta a pattanásom. A tonikokra nem szeretek nagy összeget szánni, de úgy, hogy reggel-este használom tényleg sokáig elég.

Tonik-mániás vagyok, és mindig másikat veszek, annak ellenére, hogy van már egy konkrét kedvencem. Ezt április 4-én rendeltem, és napi kétszeri (reggel és este), alkalmanként 4-5 cseppnyi használattal (nyak + dekoltázs) most fogyott csak el a 150 ml-s flakon! Ez akárhogy számolom, kb. 3,5 hónap... Az ára húzós, sőt szerintem mostanában még inkább az, viszont nagyon kiadós. Szerettem, de nem érzem nélkülözhetetlennek. Az állaga nagyon híg, vizes, könnyed, egyáltalán nen "gél-szerű", itt már éreztem, hogy nem lesz annyira hidratáló, mint írták, és tényleg nem az... Nem "táplál", max. icipicit, és nem is mondanám annyira frissítőnek sem. Rétegezve nem használtam, de én azt szeretem, ha egy rétegben is látom eredményét. Egy előnyét viszont tapasztaltam, legalábbis én ennek (is) tudom be a hatást: a használatakor mintha tisztább lett volna a bőröm, a pattanások jobban elkerültek, ritkábban jöttek elő, mint máskor! Új terméket nem kezdtem ezen kívül mostanában. Emiatt adok neki 4 pontot, amúgy elég átlagos tonik. Az INCI nagyon szép, szeretem, hogy a Cosrx nem pakol a termékeibe felesleges dolgokat, így ez sem irritálta az érzékeny bőrömet, még tretinoin mellett sem, és ez nagy szó. Illata nincs. A flakon praktikus, jól zár.
Most ismét újat szeretnék kipróbálni, majd meglátjuk, visszatérek-e még valamikor ehhez, de biztosan nem a közeljövőben.

A legjobb tonik amit valaha használtam! Alig várom, hogy újra és újra felvigyem. Simán csak a tenyerembe öntöm és úgy oszlatom el az arcomon, ezt tényleg kár lenne vattakoronggal pazarolni. A maskaolin agyag maszkokhoz is ezt keverem egyszerűen képtelen megszáradni az arcomon a maszk annyira brutál jó hidratáló. Ezzel simán fent hagyom akár 10 percig is, még csak nem is húzódik és a legvékonyabban felvitt részeknél se szárad meg a cucc, zseniális.

Nem használtam nagyon eddig tonert, mert foloslegesnek ereztem. A jo velemenyek miatt beruhaztam ra es ugy erzem, hogy hianyozna, ha kihagynam a rutinombol. Nagyon kellemes erzes beleutogetni a borbe, szinte azonnal be is issza az arcom. Nyugtato, hidratalo es egyszeruen csak orom tukorbe nezni utana. Ha valaki eddig foloslegesnek erezte a tonereket, vagy nem talalt megfelelot, akkor ezt javaslom kiprobalni☺️

Ez inkább egy vizes szérum:)
Ha épp elfogy és még nem érkezett utánpótlás,ezzel váltom ki az Iunik propolisz szérumot,annyira jó hatású!
Sokszor azért nem írok véleményt 1-1termékhez,mert egyszerűen annyira fantasztikus,de nem akarok ömlengeni róla,mások úgyis mindent leírtak már,de komolyan,ez a toner is egy álom!
Mindig belémhasít a gondolat,hogy miért nem hamarabb,évekkel ezelőtt tértem át koreai bőrápolásra,akkor most mégjobb állapotban lenne a bőröm.
Aki még nem kezdte el,nem késő,sosem túl késő,de ne várjon sokáig!

Ez inkább egy vizes szérum:)
Aki még nem kezdte el,nem késő,sosem túl késő,de ne várjon sokáig!

Megváltoztatta a tonerekről alkotott képem. Szuper az állaga, a vizesnél picit sűrűbb, nagyon jól terül, nem folyik le, gyorsan beszívódik, és zseniális az ápoló, hidratáló hatása. Olyan, mint egy folyékonyabb típusú szérum. A bőröm nagyon szereti, mert nem engedi, hogy kiszáradjon. Szépen lehúzza a kezdődő gyulladást is, ha éppen alakul egy, és egységessé, élettel telivé teszi az arcom. Zsírosabb bőrűeknek inkább estére ajánlom, a szárazabbak, mint én is, nyugodtan használhatják reggel-este. Nem irritál, nem csinál semmi rosszat, csak jót, de azt sokat. Ja, és nem kukacosodik semmivel, akárhány réteget lehet rá tenni. A Cosrx csiga esszenciával együtt meg valami elképesztően jól együttműködik.

Az évek során rengeteg tonert használtam. Ha kellene pontozni az eddigieket akkor ez kapna 10/10-et. Jól hidratál, és nem ül meg a bőr felszínén, jól beszívódik, befogadja a többi lépéseket is. Imádom!

Imádom :) Esténként használom a rutinom első lépéseként, ezzel alapozok. Nagyon szereti a bőröm, reggelre olyan kis szép puha lesz tőle, hogy csak na 😍

Csupán a második koreai tonerem, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Feltölti a bőröm, nagyon jól hidratálja a kis vízhiányos, kombinált bőrömet. Más extra jótékony hatását egyelőre nem érzem, de talán nem is fogom, hiszen csak egy toner :) a dolgát teszi

Hidratálók: Butylene Glycol, Glycerin, Betaine, Sodium HyaluronateVitaminok: Panthenol
Emolliensek: Panthenol
Emulgeálószerek: Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate
Tartósítószerek: 1,2-Hexanediol
A propolisz egy ragacsos, gyantás anyag, amit a méhek a kaptár védelmére gyűjtenek a baktériumok ellen. A propolisznak a bőrön is baktériumellenes és gyulladáscsökkentő hatása van.
A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.
Többfunkciós segédanyag, amely több mindenre is képes a bőrápoló termékekben: puha és kellemes tapintást kölcsönözhet a formulának, hidratáló és bőrpuhító hatású, oldószere lehet néhány más összetevőnek, valamint segíthet a pigmentek egyenletesebb eloszlatásában a sminktermékekben. Ezen túl gomba- és baktériumellenes hatása révén fokozhatja a tartósítószerek antimikrobiális hatását is.
Cukorrépából kivont aminosav származék, amit főleg mint szuper hidratáló összetevő használnak a kozmetikumokban. Különlegessége, hogy egy ozmolita, ami képes a sejtek vízháztartását fenntartani. További pozitívuma, hogy sok más hidratálóval szemben nem tapad, sőt kifejezetten kellemes és selymes érzete van. Irritáció ellen is segít védeni, emiatt arra is használják, hogy pl. lemosókat gyengédebbé tegyen. A Cosing szerint továbbá antisztatikus (pl. a haj összetapadását gátló), hajkondicionáló és viszkozitásnövelő tulajdonsága is van.
A kínai szenna magjából nyert kivonat. A kozemtikumokban bőrkondícionáló hatása miatt használják, mivel igen magas a poliszacharid tartalma. A Truthinageing szerint az összetevő hasonló, mint a hialuronsav, ezen kívül remek összetevő száraz bőrre, mivel filmképző tulajdonsága révén segít a bőrben tartani a nedvességet, gyulladáscsökkentő hatása révén pedig a pattanásokra is jó hatással van.
A pantoténsavnak (B5 vitamin) kémiai szerkezetét tekintve az alkoholhoz hasonló formája, B5 provitamin (a szervezet képes B5 vitaminná alakítani). A kozmetikai iparban vízmegkötő (humectant), pőrpuhító (emollient) és nyugtató összetevőként használatos. Allantionnal keverve enyhe égési sérülésre, nap által okozott leégés kezelésére is használják.
Növényi eredetű összetevő, glicerinből, cukorból és lauryl savból nyerik. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondícionáló hatású összetevő.
Bőrjavító anyag, mely egyben a krémben lévő tartósítószerek hatását is növeli. Gyakran használt parabének helyett tartósítószerként phenoxyethanollal kombinálva.
A hialuronsav só formája, mely a bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (natural moisturizing factor, NMF). A lipidekkel együtt az NMF-ek segítenek megőrizni a bőr víztartalmát, feszességét. Ha csökken a bőr NMF- és lipidtartalma, az a bőr hámlását, kellemetlen feszülését és finom ráncokat eredményez. A kozmetikumokban alkalmazva a sodium hyaluronate képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi.
Szintetikus polimer, mely a CosIng hivatalos funkció besorolása szerint gél- és filmképző összetevő, csökkenti a kozmetikumok átlátszóságát és áttetszőségét, ezen kívül emulzió stabilizáló, csomósodást gátló és sűrűség szabályozó hatása is van. Az összetevő a bőrhöz érve szinte beleolvad, és bársonyosan puha, firss érzést hagy maga után.