Sminkek arcra
Lelőhely: Külföld, online külföldről

Cover FX Custom Enhancer Drops

Hozzáadva 2020.08.24.by

LaNara

Cseppentős formulájú highlighter vagy bronzer. Használható önmagában vagy egyéb sminktermékbe keverve. Magas koncentrátumban tartalmaz gyöngyport ezáltal nem annyira csillámos hanem inkább fényes hatású. Pipettával adagolható. Parabénmentes.

6 árnyalatban kapható: 4 highlighter (Celestial, Moonlight, Sunlight, Candlelight) és 2 bronzer (Sunkissed, Sunset)

$42-tól

2020.07.01. 13:19

IMÁDOM! extra! egy csepp is elég és a holdról is látszani fogsz:D

2019.07.01. 17:38

Huh, hát tényleg elég durva cucc. Kis kiszerelésben próbából rendeltem egyet, moonlight árnyalatban. Kíváncsi voltam, mit is tud egy ilyen drága folyékony highlighter. Nagyon kevés is elég belőle, éppenhogy csak beütögetem ujjal a bőrömbe. Előttem szólók jól mondták, tükörfénye van, ez a legjobb szó rá. :D Ez a kis kiszerelés is jó sokáig elég lesz szerintem, főleg, mert nem használom minden nap. Alapozó alá egyáltalán nem próbáltam egyébként.Nagy kiszerelésben nem venném meg, mert a por állagúakat jobban szeretem. Viszont ez a kis kiszerelés abszolút megérte.

Utoljára szerkesztve: 2019.06.07. 08:32 - 2019.06.07. 08:30

A highlighterek LEGJE! Meseszép, természetes hatású fénye van, szuper tartós, ami általában problémás szokott lenni hasonló termékeknél és egy életre elég ez az adag. Engem megvett kilóra! Ezúton is köszönöm drága Krémmániás baratnémnak! 😉

2018.12.26. 17:08

Ez előtt eszem ágába sem volt az, hogy folyékony highlighterhez nyúljak mert eddig olyan furinak találtam. Aztán ajándékba kaptam egyet ebből a highlighterből kis kiszerelésben moonlight aranyálatban, ami egy arany tónusú mégis ezüstesen csillogó finist ad. Ez egyszerűen hihetetlen amit ez a kis csoda csinál. Elég egy csepp, és szinte látom magamat az arcom azon részében ahova felkeltem. Még sohase tapasztaltam semmilyen highlighterrel ilyen tükörfény hatást. Külön tetszik benne hogy nagyon tartós, a por alapú társaival szemben nem azt veszem észre hogy miután ha valaki megölel ő jobban csillog mint én, egyszóval a helyén marad bármi történjék is. A tükörfény effekt azért 12 óra után már egy picit halványodik, de teljesen megbocsátható mértékben. Annyira megszerettem hogy egyből rendeltem két másik árnyalatában is.

2018.11.16. 10:50

LEGLEGLEG....Legszebb fényű highlighter számomra, az állaga szuper, könnyen felvihető, csak oda megy ahova szánom ( nem ugy mint pl a puder alapu highlighterek amiket probaltam eddig, ahol az egész arcom fenylett itt ott éppen ahova szállt)Nagyon pici is elég belőle, nem érdekel mennyibe kerül, ha elfogy-ami nem mostanában lesz, újraveszem!! :D

2018.07.23. 09:48

Nagyon univerzális kis termék ez, mint az eddigi összes Cover Fx, mait próbáltam. Nekem nagyon tetszik a márka filozófiája, miszerint te személyre szabhatod magadnak a termékeidet ezekkel a nagyon pigmentált darabokkal. Highlighternek is gyönyörű magában, de én arra használom, hogy egy kis plusz ragyogást kölcsönözzek az egész arcomnak alapozóba keverve a terméket. Egy picike csepp bőven elég az egész arcomra és gyönyörű egészséges fényt, dewy finisht kapok, akármilyen termékhez is keverem. A nap barnította bőrömre nyáron most tökéletes a rose gold árnyalat, teljesen egybeolvad a szín az én árnyalataimmal. Szerintem borzalmasan kiadós termék, csodás a színe, és univerzálisan keverhető bármilyen anyaggal. Szerintem fogok még a márka termékeivel ismerkedni.