Körömlakkok, lemosók

Crystal Nails Holoprism Körömlakk

3.7
Hozzáadva 2013.01.21.by

angeltear

Csodálatos színekben pompázó új típusú hologramos körömlakkok, melyek eltérő irányokból nézve különböző színhatást nyújtanak.

Kiszerelés: 15 ml

Utoljára szerkesztve: 2019.01.16. 19:18 - 2019.01.14. 09:18

ebből két színem van, leértékelve vettem őket: a 405 "forraltbor" illetve a 409, aminek nem tudom a fantázianevét, egy rózsaszínes szín. a "forraltbor" árnyalat tényleg remek, holo meg minden, és egy rétegben is majdnem tökéletes a fedése. a másik viszont nem akarja megmutatni a "holo" effektet, pedig az üvegben nem tűnik számottevően gyengébbnek... emellett elég büdös is. és lassan is szárad: mikor az ember azt gondolná, hogy megszáradt, még akkor is képes megsérülni / felgyűrődni. viszont egész tartósak. a 405-re 4 csillagot adnék, a 409-re kettőt, így kiátlagolom egy hármasra.

Utoljára szerkesztve: 2016.03.25. 18:16 - 2016.03.25. 17:13

Lilához támadt kedvem, így kipróbáltam egy Holoprism Crystal Nails lakkot, szám szerint a 403-asat.2 réteg kellett belőle a tökéletes fedéshez, az állaga ideális – nagyon könnyű volt vele dolgozni.Egyetlen negatívuma van, hogy nem szárad könnyen. Összességében nagyon meg vagyok elégedve ezzel a lakkal, mert szerintem szép színe van.

Utoljára szerkesztve: 2013.04.28. 13:43 - 2013.01.23. 11:14

Nekem a 400-as szürke árnyalat van meg, egyszerűen gyönyörű holo lakk, imádom! Sajnos így télen nem az igazi, mivel a holo hatás csak napfényben és lámpafénynél látszik igazán, amúgy csak "egyszerű" szürke körömlakknak tűnik. Alig várom a tavaszt... :) A lakk maga kissé büdös de a végeredmény miatt ezt elnézem neki, az ecsettel könnyedén, maszatolás nélkül fel lehet vinni a körmökre, 2 rétegben fed. Tartósságával sincs probléma, 4 nap után kezdett el kopni, azért kellett lemosnom mert kezdett lenőni, különben még bírta volna. A profilomon meg tudjátok nézni, hogy hogy is néz ki a körömlakk! :)Egy idő után újra ezt kentem a körmeimre és sajnálattal tapasztaltam, hogy egy óra alatt sem száradt meg pedig használtam gyors szárító fedőlakkot is. Ha egy kicsit hozzáértem felgyűrődött a körmeimen, moshattam le. -2*