pinky89
Körömerősítő proteinnel dúsítva.
2018.08.24. 10:39
Egy éve használom a 010 gyönyörű árnyalatát. Imádom a színét visszafogott rózsaszín árnyalat, enyhén aranyos csillogással, általában egy rétegben teszem fel. A színét és a mennyiségét imádom (szerintem sose fog elfogyni, mondjuk más lakkom is van ). A többi tulajdonsága viszont nem túl szívderítő. Akármit kentem fölé alá közé, sajnos 2 napnál tovább sose húzta. Az ápoló hatását egyáltalán nem vettem észre és még felkenni se könnyű, van jobb lakom is. Imádom a színét, ezért kap 2 csillagot a többi tulajdonsága sajnos elég gyatra szinte minden lakkom jobb nála minőségben.
2017.04.08. 11:18
Több éve vettem, csak elfeledkeztem róla és azóta már használhatatlanná vált. Szépen fed, de valóban sok idő mire megszárad. Ilyen áron már jobb lakkokat is lehet kapni, nem venném újra, de egy lakknak elmegy. A körömerősítő hatását egyáltalán nem érzékeltem.
Utoljára szerkesztve: 2016.03.25. 18:16 - 2016.03.25. 17:15
Rózsaszínhez támadt kedvem, így kipróbáltam egy Crystal Nails Protein Bomb lakkot, szám szerint a 063asat.2 réteg kellett belőle a tökéletes fedéshez, az állaga ideális – nagyon könnyű volt vele dolgozni.Egyetlen negatívuma van, hogy nem szárad könnyen. Összességében nagyon meg vagyok elégedve ezzel a lakkal, mert szerintem szép színe van.
2015.04.13. 19:56
Nem tartós, 1-2 nap után lepattog. A színei jók meg a fedőképesség is és jól terül de ezért nekem túl drága.
2014.03.13. 11:11
Elkezdtem én is használni (crystal nails protein bomb 35ös), de nekem se váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Mellé vettem 2in1 alap és fedő lakkot is, hogy azt is kipróbáljam de az se volt jobb. Körömlakkot először úgy próbáltam ki hogy nem használtam fedő lakkot hozzá, mert gondoltam ha van neve a laknak akkor talán magától is fent marad több napig, de már másnap pattogzott erősen. Utána fedő lakkal is kipróbáltam, lakkot fent tartotta jó pár napig, de másnapra nem lett olyan szép a fedés, karcos meg buborékos volt. Más lakknál is ilyen hatása volt a fedőlaknak. Lakott is nehéz szépen felvinni, csíkoz és nem egyenletes. Előnye viszont, hogy tényleg olyan színe van a körmön is mint az üvegcsében és lemosni is könnyű. Emlékszem, hogy régebben elég volt csak bemenni bármely boltba és ott még noname márkájút is leemelve, könnyű volt felvinni és szép is volt és nem mellesleg sokáig fent maradt, akkoriban még nem is voltak fedőlakok ...
2013.06.07. 14:27
Nem éri meg erre pénzt áldozni, ráadásul jó nagy adag, ami ebben az esetben negatívum. Én még évekkel ezelőtt vettem, azóta természetesen használhatatlanul ragacsossá vált az egész, úgyhogy nyugodt szívvel dobhattam a mai nap folyamán a kukába. Ígér fűt-fát, erős körmöket, magas fényt és lerobbanthatatlanságot, ehhez képest semmit nem nyújtott, a semmiért pedig 1200 ft drága. Amit az általa ígért csodadolgok helyett nyújtott, az nehézkes felvitel (pedig évek óta lakkozom a körmeimet rendszeresen, szóval nem vagyok gyakorlatlan, de az idétlenül hosszú ecset és a túl híg, folyós lakk kombinációja halálos páros...), kritikán aluli fedés (kb. az 5. réteg után mondtam azt, hogy kezd normálissá válni), csigalassúságú száradás (a 3. réteg után, már pedig annyi minimum kell) és természetesen tartósságban sem remekelt, két nap után már felbuborékosodott és levegősödött, emiatt egyben tudtam lehúzni az egészet. Csak akkor ajánlom, ha valaki szeret folyamatosan dühöngeni egy másfélórás manikűr alatt.