siss
A természetes c-vitamint, aloe vera és mandula olajat tartalmazó hajszérum megszelídíti a göndör és szálló hajat, használatával a haj könnyen kezelhetővé válik.
Kiszerelés: 50 ml
Utoljára szerkesztve: 2025.01.07. 16:26 - 2014.01.24. 10:03
emmmm.... első csalódás ettől a márkától. :(Nyáron Ammanban jártam, és irigykedve néztem, hogy a szupermarketben roskadásig vannak rakva a polcok Dabur cuccokkal, ráadásul a dupla mennyiségű sampon, balzsam, bármi került annyiba, mint idehaza a kis adag, úgyhogy feltankoltam a nagy flakonokból. És persze, ha már ott voltam, akkor venni kellett valami újdonságot is, ezt választottam, mivel a gyűrűs göndör hajam nem szerette az ottani vizet és klímát, és szálanként szerteszét állt. Az állaga kicsit folyósabb mint kellene (szerintem). Elsőre felkenve nagyon jó véleménnyel voltam róla, mert sokat szelídített a tincseimen, rendezettebb lett a hajam. Ráadásul nagyon tetszett az illata. Másnapra viszont úgy láttam, mintha mattabb lenne mint szokott, ráadásul jóval kócosabb és szárazabb. Próbálkoztam még utána párszor, de nem változott a helyzet. Az egyetlen pozitívuma az illata, ami csak akkor jön(ne) jól, ha mondjuk megázik a hajam az esőben, mert akkor ázott kutya szaga tud lenni, de akkor sem kenném rá többet, nem is igazán ajánlom senkinek.Ja, az ottani piacra kicsit más csomagolást terveztek, és ott a teljes neve Dabur Amla Frizz Control Snake Oil, az üvegen is van egy kígyócska. Fujjj... Tudom hogy nincs benne semmi a kígyóból, de ilyenkor nagyon bánom, hogy vizuális típus vagyok....