Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Hozzáadva 2019.03.10.by

Lulic

Utoljára szerkesztve: 2021.05.08. 07:52 - 2021.05.08. 07:50

Kombinált bőr

Online rendeltem és bizony nagyon jó vételnek bizonyult. Az összetevő lista élén az argánolajjal és szilikon nélkül. Azt hittem ilyen termék már nem is létezik. Rengeteg hajolajat próbáltam a drogériástól kezdve a professzionálisig, de sajnos egyik sem hozta azt a hatást.Az ára nevetséges, a mennyisége is kedvező, több mint 2 hónapja használom minden hajmosásnál van, hogy csak úgy szárazon is felviszek a hajvégeimre és még a negyede sem hiányzik. Puha, selymes, töredezésmentes a hajvégem. Az illata kellemes, de nem a kedvencem. A csomagolása nekem tetszik, igaz az arany kupak bántja a szememet, de ez legyen a legnagyobb problémám vele. Újra fogom venni az már biztos (ha egyszer elfogy) Kár, hogy nem hamarabb találtam rá, nem kevés pénzt spóroltam volna meg.

Utoljára szerkesztve: 2019.03.13. 11:06 - 2019.03.08. 15:54

Pirosság (rozacea)

Ennyi pénzért egy csodaszer! Nagyon elégedett vagyok vele. Hajszárítás után szoktam használni kb. 2 pumpányit a hajvégeimre: nagyon szépen ápol mindenféle szilikon vagy kőolajszármazék nélkül, ráadásul gyorsan felszívódik, egyáltalán nem kelt zsíros érzetet. A csomagolása és az illata is luxuskozmetikum benyomását kelti. Újravevős ;)Update: az Ázsia Centerben bukkantam rá, de elvileg fodrászkellékes boltokban kapható a márka :)

2015.11.25. 15:05

Túlérzékenység

Nagyon szeretem! Puha,fényes tőle a hajam,jó az állaga sokáig bírja,lassan egy éve megvan és még több mint a fele megvan pedig minden hajmosas utan hasznalom.Imádom a könnyű citromfű illatát.Kellemes.Újrafogom venni ha elfogy 5*

2015.09.20. 15:05

Pattanások (acne)

A legjobb hajápoló termék amit életemben használtam, pedig nem kettőt próbáltam ki. Kellemes textúra, mennyei illat, a hatása pedig fenomenális. A csomagolása szerintem nagyon elegáns. A mennyiség nagyon sokáig elég. Biztos, hogy újra fogom venni.

2015.01.28. 03:36

Száraz bőr
Bőröregedés

Argánolaj alapú (INCI első helyén!), szilikonmentes és hajvégápoló. Kivételes (sajnos) a piacon, imádom, hogy belebotlottam. Olyan minőségű, finom kasmírpuhaságú, ápolt tőle a hajam, ahogy azt kívánni lehet, és még amikor fültől felfelé is jut sem zsírosít, tincsesít, bármi. Pik-pak beszívódik, az illata enyhe és virágos, egyáltalán nem zavaró, az adagolója pumpás, és annyit varázsolok ki belőle egyszerre, amennyit csak kedvem van. Az üvege relatíve igényes, bár az arany-piros kombináció a legkevésbé sem kedves a szememnek, azonban ez a legkevesebb. Állandósítom.(Venni a Király utcai vilimegállónál sikerült egy hajas boltban, 60 mili kétezer valamennyi volt. Istenem, de megérte.)

2014.12.03. 19:00

Normál bőr
Pattanások (acne)

Nekem ez volt az a hajolaj, ami a legjobban bevált főleg amiatt, mert nagyon szolid, kellemes illata van, ráadásul gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzést, a haj kezelhetővé válik és nagyon magas az argán olaj tartalma. Nekem ez vált be a legjobban a hajolajak közül.