Samponok
Lelőhely: Fodrászatok, online

Davines Naturaltech Replumping Hidratáló, Elasztizáló Sampon

4.5
Hozzáadva 2015.05.12.
  • Esszenciális petit gabona olajjal rugalmasságot és tömörséget ad a hajnak
  • Válogatott hatóanyagokkal hidratálja és védi a hajat
  • Szilva phytoceutical-al megakadályozza a sejtek öregedését
  • A haj teltebb, könnyebben kezelhető és egészségesebb lesz
  • Tökéletes minden hajtípusra

2024.03.26. 21:42

A fodrászom hidratáló hajkezelésként használja az egész termékcsaládot a hajamon. A kezelés után mindig annyira puha és hidratált lesz, hogy konkrétan csúszik ki a kezéből és hajsütővasról a hajam!:) A Nourishing termékcsaláddal felváltva használom.

Utoljára szerkesztve: 2023.05.30. 18:54 - 2023.05.30. 18:53

Alapvetően ez egy jó sampon, de én mégsem hiszem, hogy újra fogom venni, ugyanis túl sokat kell belőle elhasználni, hogy tiszta legyen a haj, ezáltal elég gyorsan fogy. Nem éri meg az árát.Eleinte azt hittem, hogy csak azért van zsíros érzete, mert biztos, rosszul mostam meg, benne hagytam a sampont, de miután a fodrászomhoz is elvittem és utána is maradt egy enyhén zsíros érzetem a fejtetőn rájöttem, hogy a samponnál van a hiba. Elkezdtem háromszor annyi mennyiséget használni egy hajmosásnál belőle, mint eddig, így lett csak jó.

2018.02.12. 07:14

A kedvenc fodrászom szalonjában Davines termékekkel dolgoznak. Eleve bármit csinál a hajammal, színezi, festi, érzem, hogy abszolút kíméletes mindegyik termékük, és profin is használják őket. A forgalmazó csapat profi tanácsadással és tudással látja el őket. A Replumping energizáló sampon és balzsam valami csodát művel a száraz, fényét vesztett, erőtlen hajjal. Imádom az illatukat is. És amikor lemosom, szinte ilyen csúszós selymes lesz az egész. Amit észrevettem, hogy a hajvasalóm szinte csúszik a hajamon, olyan selymes és szép. Engem egy életre megvett ez a két termék.

2015.02.08. 18:06

Miután a Kevin Murphy termékekkel nem voltam maradéktalanul elégedett, a Davines palettájáról választottam sampont. Mindenképpen a Naturaltech vonalon keresgéltem, mert az nagyobb százalékban tartalmaz természetes összetevőket.Most értem a flakon végére, és ahogy telt az idő, egyre jobban megkedveltem. Sajnos a szárító hatást végig tapasztaltam, úgyhogy egy jó kondicionálóra mindenképpen szükség van samponozás után.Eleinte úgy éreztem, nem tisztít rendesen. Pedig ha jól emlékszem, a honlapon még írják is, hogy 20 gramm sampont kell használni. Valóban többre van szükség, ha tiszta fejbőrt szeretnénk. A professzionális samponokkal kapcsolatban éppen az a tapasztalatom, hogy kevesebb is elég belőlük, de ezzel általában 3x samponoztam. Így viszont legalább tiszta lett a hajam.Szárító hatása a zsíros hajra kifejezetten jó hatással van, lassabban zsírosodott újra a hajam.Összességében nem bántam meg, hogy kipróbáltam, de egyelőre nem veszem újra. Már megérkezett a Klorane rendelésem :) A jövőben azonban valószínűleg fogok még próbálkozni a Davines termékekkel.