Szérumok, Kezelések

Decléor Aromessence Néroli

4.8
Hozzáadva 2015.01.07.by

tarsolyk

100%-osan tiszta és természetes illóolajokkal minden bőrtípusra. Hatóanyagai a vízmentes formulának köszönhetően mélyen felszívódnak, elősegítik a szabadgyökök és méreganyagok kiürülését, és fokozzák a többi kozmetikum hatékonyságát.

Utoljára szerkesztve: 2019.01.05. 10:39 - 2019.01.05. 10:39

Az éjszakai krémem alá is szoktam használni, magába a szemem alá, és most télen volt úgy hogy reggel is felkentem, mert most szárazabb a bőröm. Nem túl sürű, olajos formula, gyorsan felszívódik, kevés is elég belőle. Szépen feltölti a bőrt, rugalmasabb lesz. Nekem egy két pattanás kijött az arcom zsírosabb részein, de az is igaz, hogy sose használtam ilyen olajat és ahol zsírosabb a bőröm oda nem hazsnálok annyit. Anyukám száraz arcbőrén valódi csodaszer a bőrnek, szépen puhítja, hidratálja, feltölti. Az illata valódi, mély jázmin illat, nem az olcsó, pacsuli jázmin illat, hanem a 100 % illóolajos tömény jázmin illat. Én a jázmint nagyon szeretem, szval engem nem zavar, kifejezetten pozitív. Még sokig érzem az illatot magamon.

2018.04.28. 10:17

Reggelente, a hidratalom felvitele elott szoktam akkor hasznalni, ha latom, hogy kicsit szarazabb a borom. Telen nagyon jo szolgalatot tett. Nagyon szeretem, hogy par csepp kell belole es nagyon hamar beszivodik, nem kell sokaig varni mig felviszem a szokasos krememet. Utana a borom teltebbnek, puhabbnak latszik. Hamlasztas utan szoktam meg hasznalni akkor a nerolis ejszakai kremet viszem fel meg utana es masnap reggelre nagyon szepen hidratalt, sima, puha az arcborom.Engem az illata zavar, a kreme sokkal kellemesebb. Az ara ahhoz kepest, hogy milyen pici uvegcse szerintem sok, viszont mellette szol, hogy nagyon keveske mennyiseg eleg egy hasznalathoz, igy sokaig kitart.

2018.03.19. 08:03

Régebben egy neszeszerben kaptam utazó méretű termékekkel ebből egy kis üvegcsével is. Most előkerült a fürdőszobában és elkezdtem használni esténként. Tényleg néhány csepp elegendő belőle. Nagyon kellemes használni és imádom az illatát. Engem ellazít ez az illat. Spórolok vele, ezért nem használom minden este.Szerintem hatásos, mert valóban hidratáltabb és üdébb a bőröm.

2014.06.20. 07:47

Citrusfélék héjából nyert olajok az aktív hatóanyagok, amire sokan allergiások lehetnek és ugyanez vonatkozik az illatanyagokra is. Bár minta csak nagyon pici (2ml) kiszerelésben lelhető fel leggyakrabban, azért érdemes kipróbálni, mielőtt befektetnénk ebbe a szérumba. Nekem bevált. Igazán elég 2 csepp az egész arcra és hamar beszívódik. Táplál, hidratál, simít. Főleg reggel, arclemosás után, hidratáló krém alá használom: kis aroma terápia, hogy jól induljon a nap. Ha nincs elég időm a reggel, akkor szemkrémet kihagyom és a szem köré is juttatok a szérumból.