Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Hibiszkusz
Finom, kellemes készítmény, mely mindennapi zuhanyozás vagy fürdés esetén is óvja és visszazsírozza a száraz, irritált bőrt. Kamillát, E-vitamint, jojoba és más természetes olajokat tartalmaz, melyek tisztítják és védik a bőrt.
Előnyei:
Kiszerelés: 200 ml
Utoljára szerkesztve: 2022.03.10. 19:42 - 2022.01.13. 15:25
A többi decubalos termék sikere után ezt is megvettem. Csak télen használom, egyszerűen fantasztikus. A bőröm érzékeny, nagyon száraz. Télen csak ezzel a tusival nem feszül. 2 naponta azért így is testápolózok. A dobozába külön volt csomagolva grépfrút illóolaj. Mindenki maga dönti el, hogy beleteszi-e. Én beletettem, így nagyon jó illata is van. Az állaga folyékony, de nem kell belőle sok. Természetesen nem habzik. Egy flakon nekem elég a hideg hónapokra, következő szezonra mindig újra veszem.Upd.: Éveken át patikába vettem, majd megszűnt. Ezután online rendelem az amazonról.