Dezodorok

Dermaflora 0% For Him Gél Stift Intensity

2.3
Hozzáadva 2021.03.11.by

Szelena

Természetes védelem a kellemetlen szagok ellen. A boróka gyulladáscsökkentő, baktériumölő hatásával megerősített, hűsítő formulájának, valamint a hidratáló hatású Aloe vera kivonatnak köszönhetően véd a kellemetlen testszag ellen anélkül, hogy irritációt okozna vagy foltot hagyna a ruhán. Nem tartalmaz alumíniumot, allergént, parabént és alkoholt.

2024.03.04. 00:03

Nőkènt vettem de egy használat után kukában landolt. Mint a folyèkony ragasztó...😐 Használhatatlan ès kicsit büdös is.

2023.01.31. 22:58

Elég szokatlan csomagolású termék, legalábbis én még nem találkoztam hasonlóval. Pár napja bontottam fel, eddig egyáltalán nem győzött meg. Nagyon kellemetlenül ragacsos, és a szaga is pocsék.

2021.11.19. 20:21

Este, fürdés után bekentem vele a bőröm, másnap reggelre sem száradt meg, ami ennek köszönhetően kipirosodott.. ráadásul a feleségem szerint az "illata" is borzalmas. Soha nem volt még ilyen rossz dezodorom. Senkinek sem ajánlom. 👎

2020.05.24. 21:21

Párom névében írom ezt a véleményt, neki vettem. Mivel ő amúgy is 0%-os deot használ, gondoltam, lehetne még természetesebb. Nagyon örült neki és eddigi elmondása szerint jól is működik. ;)