Ezt a terméket már nem gyártják!

Dermalab

Ár:   2600 Ft   Kategória:   Hajápolók
Kiszerelés:   50 ml   Bőrtípus:   Kombinált
Lelőhely:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: geochem, Módosítva: 2016. június 17.

Kiszerelés:   50 ml
Lelőhely:   Hiányzik. Feltöltöm
Kategória:   Hajápolók
Bőrtípus:   Kombinált

Elsősegély a gyorsan zsírosodó, vékonyszálú hajnak. Szabályozza a fagyútermelést és visszaállítja a természetes szintre. Hidratálja és táplálja a fejbőrt, miközben feltölti nyomelemekkel. Így gátolva, hogy a vékony hajhagymák kicsússzanak a hajtüszőből.

bibi24

miszi

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2016. november 3.

Száraz, tápanayaghiányos a fejbőröm, így sajnos minden hajmosárnál lehámlik. Gondos vizsgálat után ajánlotta ezt a szert a gyártó. Bevallom az első próbálkozások után (nagyon zsírosodott tőle a hajam és a hámlást se szüntette meg) egy ideig pihent a szekrényben az üvegcse. Madj újrapróbálva, a kritikus foltoknál alkalmazva a vizes hajon már bevált :) Hajszárítás után nincs hámló fejbőr!

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. november 3.

bettykebodnar

2015. január 11.

Nagyon nehezen mondom azt vmire, hogy újraveszem, de ez most úgy néz ki azok közé tartozik. Nálam sokáig, gyakorlatilag hetekig rejtőzködő hatása volt. Nem igazán vettem észre javulást, hacsaknem a hajam tartásában. Zsírosodott, de az én hajam még a sampontól is zsírosodik, tehát nem vetettem el. Aztán a hónap vége felé szépen elkezdett kitolódni a hajmosás. Nem azt mondom hogy nem zsírosodik, de nincs az a lelapult, fejemhez tapadt érzés a harmadik napra, még akkor sem ha hajmosás előtt beolajozom a hajam. Ami viszont az igazi meglepetést okozta az az hogy sűrűsödött tőle a hajam. Lehet a tartása is ezért javult. Nőtt. Csak nőtt, és nekem akinek soha nem volt hátközéptől hosszabb haja, most lassan hosszabb lesz. Nekem hónapokig tart egy üvegcse, de hamarosan elfogy és azt hiszem a családomból még másnak is rendelek ilyet személyre szabottan. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. január 11.

babucsek

2014. október 26.

Én is használom ezt a hajápolót. Nagyon szeretem, könnyű használni és a hatása is jó. Én a hajhullásra használom. Valamiért tápanyaghiányos a fejbőröm és ezért hullik. A fodrászom ezt ajánlotta, mivel tele van nyomelemekkel.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. október 26.

geochem

2014. október 25.

Én használom és kifejezetten bevált a számomra. Igaz nekem korpás volt a fejbőröm, de nem gombától vagy mástól, csak simán száraz volt. Ez a cég nem gyárt előre termékeket csak is kizárólag személyre szabottan. Javaslom akit érdekel vegye fel velük a kapcsolatot. Az ára pedig egyáltalán nem sok. Főleg ahhoz képest, amit tud :)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. október 25.

Hidratálók: Glycerin, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Calcium Gluconate

Vízmegkötő tulajdonsága is van, de leginkább segédanyagként használatos rendkívül kis mennyiségben, hogy a krém hidegben ne fagyjon meg, melegben pedig ne olvadjon meg.

Glycerin h 0 0

Különböző növényi olajokból származó, természetes eredetű összetevő. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint tisztítószer, hajkondícionáló hatású összetevő, valamint felületaktív anyag (segíti a kozmetikumok egyenletes eloszlathatóságát). Az összetevőt elsősorban bőrjavító, tisztító és savasító termékekben használják, mivel csökkenti a szeborheás és ekcémás tüneteket és szabályozza a faggyútermelést, de gyengédsége gyakran fordul elő érzékeny fejbőrre szánt hajápolási termékekben is.

Anti-bakteriális és gombaölő glycine biovektor.

Xylitol és glucose kombinációjaként előállított hidratáló anyag. A xylitol-anhydroxylitol-xylitylglucoside összetevő  hármassal Aquaxyl márkanéven alálkozhatunk, mely a SEPPIC cég által szabadalmaztatott hidratáló komplex. Lásd xylitol.

Cukor féle, melyet hidratáló anyagkénet használnak a kozmetikumokban. A xylitol-anhydroxylitol-xylitylglucoside összetevő  hármassal Aquaxyl márkanéven alálkozhatunk, mely a SEPPIC cég által szabadalmaztatott hidratáló komplex. Lásd xylitol.

Sok gyümölcs és növény rostjában előforduló cukorpótló (ugyanolyan édes mint a cukor, de kisebb az energia tartalma). A kozmetikai iparban vízmegkötő, bőrjavító tulajdonságai miatt használják.

A xylitol-anhydroxylitol-xylitylglucoside összetevő  hármassal Aquaxyl márkanéven is találkozhatunk, mely a SEPPIC cég által szabadalmaztatott hidratáló komplex. A cég állítása szerint ez a természetes cukrokból előállított összetevő komplex képes a bőr vízháztartását harmonizálni: egyrészt növeli a bőrben lévő vízmegkötő anyagok (GAGok és hialuronsav) mennyiségét, másrészt pedig csökkenti a bőr vízvesztését (trans epidermal water loss) a bőr keramid tartalmának (bőr természetes védőrétegének kulcs összetevője) növelésével. E két hatás eredményeként a bőr vízháztartása egyensúlyba kerül, és a bőr hidratált lesz.

Zink és glükóz (cukor) keveréke. A CosIng besorolás szerint dezodoláló és bőrjavító, Paula Begoun szerint pedig vírusellenes hatása van, és szájon át alkalmazva hatásos lehet gyulladt pattanások kezelésére is.

Ásványi anyag, mely a CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondíciónálú hatású összetevő. A TruthInAging szerint talán hozzájárul az összetevő a bőrsejtek ásványokkal való ellátásához, de nincs igazán alátámasztott kutatás róla.