Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz
Lelőhely: Patikák, online

Dermedic Oilage Antioxidáns Arcápoló Szérum

Hozzáadva 2023.02.27.by

Csillag1112

89,6%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó antioxidáns szérum, mely javítja a bőr hidratáltságát, tömörségét, rugalmasságát és feszességét. Védelmet nyújt a szabadgyökök ellen, ezáltal megakadályozza a bőr idő előtti öregedését. A szérum TrioleumTM komplexet (szójabab, avokádó olaj, esti kankalin olaj, szója izoflavonok) tartalmaz, mely aktiválja a bőr biológiai funkcióit, javítja hidratáltságát, tömörségét, rugalmasságát, feszességét és simaságát. Intenzíven revitalizálja, feszesíti a bőrt és csökkenti a ráncokat. A RenovageTM-nek köszönhetően a szérum meghosszabbítja a bőrsejtek életciklusát és növeli a kollagén, hialuronsav és elasztin termeléséért felelős fibroblasztok többszörözését. Az argánolaj, olíva olaj, mandulaolaj és phytosqualan magas antioxidáns tartalmának köszönhetően védelmet nyújt a bőrnek a szabadgyökök ellen, ezáltal megakadályozza a bőr idő előtti öregedését. Nem tömíti el a pórusokat.

2023.09.20. 05:01

Használtam már más arcszérumot is, így amit első használatnál azonnal tapasztaltam, hogy az Oilage szérum nagyon erős, elég sűrű állagú. Nem folyik le az arcomról, szinte mézszerűen tapad. Bevallom az első alkalommal megszokásból csepegtettem, így kicsit sikerült is túllőnöm a mennyiséget. Javaslom, hogy mindenképpen estére próbáld ki! A bőröm (a változókor miatt) száraz és vízhiányos, ennek ellenére nappalra sok lenne a szérum. Több módszert kipróbáltam a felvitelre :tiszta olajként, vízzel krémesítve, éjszakai krémembe cseppentve. Jelenleg a legjobban a szérum tisztán és utána éjszakai krém verzió jött be. Így reggelre csodás sima, feltöltődött és teljesen olajmentes bőrrel ébredek. 3 hetes használat után láthatóak a változások: mintha feszesebb lenne a bőröm és az apró ráncok is simulnának. A bőrszárazság szinte teljesen megszűnt, már az első használattól. Nagyon kevés elegendő a sűrűsége miatt, így ár-érték arányban is nagyszerű.

2023.05.06. 14:13

Nagyon elégedett vagyok a szérummal. Nagyon gyorsan beszívódik, nem zsíros, olajos. Nem tömíti el a pórusokat, szépen hidratál. Nekem nagyon bevált, még a ráncaim mélységét is csökkentette. A bőröm árnyalata is sokkal szebb lett. Ajánlom mindenkinek, akinek szárazabb a bőre.

2023.04.20. 19:15

Mivel háromféle módon lehet használni, így kipróbáltam mindet, de nekem a hidratálókrémembe való csöpögtetés vált be a legjobban.

2023.03.09. 23:08

Nem túl rég használom és eddig nagyon tetszik! Szeretem az olaj szérumokat.Majd frissítek később.