ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Glycine Soja (Soybean) Oil

Funkciók:

Emolliens, Illatanyag

Kockázat:

(alacsony)

Komedogén index:

(3 - közepes)

Irritatív index:

(0 - alacsony)

Mik ezek az adatok?

Szójababból származó természetes növényi olaj, melyet bőrpuhító (emolliens), bőrkondícionáló anyagként használnak a kozmetikumokban. 48-59%-ban linolsavat, valamint olajsavat és némi linolénsavat is tartalmaz, melyek hirdratálják, táplálják és erősítik a bőr védőrétegét. Tanulmányok kimutatták, hogy a szójában található vegyületek segítenek elhalványítani a napsugárzásból és más forrásokból származó makacs elszíneződéseket és csökkentik a hiperpigmentációt is. A szójababolaj ezen kívül olyan antioxidáns hatású polifenolokat is tartalmaz, melyekről kimutatták, hogy segítenek megvédeni a bőrt az UV-fény által kiváltott károsodásoktól és a vízvesztéstől. (forrás)

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.