Diamond Nails Körömápoló Olaj
Ár: | 637 Ft | Kategória: | Egyéb kozmetikumok | |||
Kiszerelés: | 15 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Nefertiti, Módosítva: 2013. december 9.
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Egyéb kozmetikumok | |
Körömbőr ápoló olaj
Elősegíti az erősebb, egészségesebb körmök növekedését.
Kiszerelés: 14 ml
Rosa Moschata (Musk Rose) Oil
eo
BHT
a I ta
Állandó és visszatérő eleme a körmös szettemnek. nagyon szeretem, pár naponta bekenem vele a körmöm körüli bőrt és nagyon szépen rendben tartja, nem szárad ki.

Teljesen meg vagyok vele elégedve, gyorsan beszívódik, puhává teszi a bőrt és a mandulásnak nagyon kellemes az illata is.

Illata kellemes, beszívódása gyors. Szépen hidratál, erősíti a körmöket, elég hetente 1-2x bekennem vele és gyorsan belemasszírozni.

A mandulásat rendeltem meg, nagyon kellemes és visszafogott illata van, az ecset segítségével könnyen felvihető és ujjal eloszlatható az olaj, ami gyorsan beszívódik és szépen ápol. Teljesen meg vagyok vele elégedve :)

Nekem kókuszos illatú van meg, szerintem életem végéig elég lesz ez a mennyiség. Nem tudom mennyire ápol, mert nem igazán vettem észre változást, az is igaz hogy lusta vagyok kenegetni, meg annyira nem is szokott száraz lenni. De jó az illata :)

mangósom van, konkrétan szárít

mangósom van, konkrétan szárít

nekem a kókuszos van meg, kicsit szárazabb, mint először számítottam, de nagyon szépen ápol és könnyen beszívódik.

Citrusos illatban van meg. Imásom az illatát! Sokáig fog tartani és szépen hidratálja a körömágyam.

Nekem a képen is látható fréziás van, nagyon jó az illata és sokáig elég.

Nekem a képen is látható fréziás van, nagyon jó az illata és sokáig elég.

Én a mandula illatút használom, nagyon jól ápolja a körömágyat, az illatát is imádom, és tényleg sokáig elég.

Antioxidánsok: Tocopheryl Acetate, BHTVitaminok: Tocopheryl Acetate
Emolliensek: Rosa Moschata (Musk Rose) Oil
Emulgeálószerek: Polysorbate-85
Tisztítószerek: Polysorbate-85
Tartósítószerek: BHT
A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz.
Források: Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology
A pézsmarózsa olaja. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint emoillent, tonizáló és összehúzó hatású összetevő. A neten teljes a konfúzió, ezt az olajat gyakran látjuk "vadrózsaolaj (Rose hip oil) név alatt, vagy kép mellett. Az igazság ezzel szemben az, hogy elég sok rózsaféle növeszt a csipkebogyóhoz hasonló áltermést, de természetesen ezek azért különböző fajok, így az olajuk összetétele is különböző.
Butylated hydroxytoluene (butil-hidroxi-toluol). Erős mesterséges antioxidáns, mely a kozmetikumokban leginkább tartósítószerként használt. A BHT-t nem csak kozmetikumokban, hanem élelmiszerekben is használják tartósítószerként, mert meggátolja az élelmiszerek színének, szagának és állagának megváltozását. A BHT kettős természete miatt (egyes rákfajták kialakulását gátolja, míg más rákfajták kialakulását elősegíti) számos országban betiltották (Japán (1958), Románia, Svédország, Ausztrália), viszont Paula Begoun szerint a kozmetikai termékekben csak 0,01-0,1% közötti koncentrációban használják, ami nem akkora mennysiég, mely képes a bőrön keresztül felszívódva a véráramba jutni vagy növelni a rák kockázatát.