Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
juditkaa70
Ez az olaj egy "erőmű" az éjszakai ápoláshoz: fiatalító, bőröregedés-gátló, aknéra hajlamos bőrre is kiváló.
Minden, amire szükségünk lehet egy éjszakai olajban: hatékonyan regenerálja a bőrsejteket miközben alszunk, mérsékeli a pigmentációt, a pórusok méretét, a finom ráncokat és feszesebbé teszi az arcbőrt. Egyben kitűnően alkalmas bőröregedés ellen és aknéra hajlamos bőrre is. Csipkebogyó olajat, görögdinnye magolajat, az A-vitamin tiszta formáját (retinyl) tartalmazza, valamint tömjént, kék kamillát és jázmint.
2024.04.23. 14:09
A próbaszettet vettem meg a nappali good skin párjával. Kb egy másfél hónap használat után számomra nagyon bevált, felnőttkori hormonális pattikra, zsirosodásra. Kellemes illata van. Alá hialuronos szérumot kenek. Így talán könnyebben szívódik be, jól bemasszírozom.
2023.01.13. 22:29
Nagyon bevált. Bőröregedésre, ráncokra tökéletes termék. Teszi a dolgát, újravevős lesz.
Utoljára szerkesztve: 2020.10.31. 13:51 - 2020.10.31. 13:47
A próbaszettet vettem meg, mert az arcolajokkal nem állok nagy barátságban zsírosodásra hajlamos bőröm miatt, de hajtott a kíváncsiság, mivel a márka mistje nagyon is bevált.Először nem volt szerencsém vele, mert nem itta be a bőröm, így vagy a párnámra került, vagy végül is letöröltem az arcom egy száraz kendővel, mert annyira irritált. Aztán kipróbáltam másképpen: belekevertem az esti hidratáló krémembe, és innentől kezdve működik, sőt abszolút látványos a hatása.A bőröm egyébként rettenetesen érzékeny, könnyen kipirosodik, de ettől nem, sőt inkább nyugtató hatású.
Utoljára szerkesztve: 2020.11.28. 08:05 - 2020.10.24. 05:41
A kicsi szettet vettem meg, amiben nappali-éjszakai együtt van. Eleinte nem vettem észre túl sok változást, mert akkor kezdtem, mikor a bőröm éppen jó mood-ban volt. Viszont átálltam arra, hogy csak akkor használom napokig, mikor pattanásosodni kezdek (mondjuk most a maszk miatt ez elég gyakran előfordul) és a gyulladt, piros, púpos kis pattikat olyan szépen leviszik 1-2 nap alatt, hogy öröm nézni. Ja és az illatát én külön imádom.
Utoljára szerkesztve: 2019.12.01. 17:51 - 2019.11.30. 10:06
Egy hete használom a nappali olajával együtt,és én szívem szerint 6 csillagot adnék rá :) úgy letisztította a bőröm, mintha radíroznám minden nap. A nappalira sminkelni is szuper,egyátalán nem fénylik át az arcom a nap folyamán. A pigmentfoltokkal nagyon kíváncsi vagyok, hogy hosszabb távon mit kezd :)
2019.09.05. 13:32
Nekem is a Tinamuban ajánlották a felnőttkori pattanások kezelésére. Még csak másfél hete használom, a nappali Good Skinnel együtt de már sokat javult a bőröm. Nagyon meg vagyok vele elégedve, eddig semmilyen pattanás elleni termék nem segített ennyit az arcomon.