Tamaska
"Minden földi jót beletettünk, hogy bőrödet kényeztethesd a végletekig. Sárgbarackmagolaj, mandulaolaj, szőlőmagolaj együttesen veszi fel a harcot a kiszáradt, érzékeny, atópiás bőr ellen, hogy kiválóan hidratálttá varázsolhassa bőröd! Krémesen és lágyan habzik csodás fahéj illata mellett a szappanban az őrölt szegfűszeg bőröd felső hámrétegéről az elhalt hámsejteket finoman távolítja el. Antibakteriális hatóanyagai segíti a sebgyógyulást és enyhítik a kisebb sebek fájdalmát. Illata afrodiziákum, mely segíti a koncentrálást."
2022.04.12. 08:24
Nagyon szeretem ezt a szappant! Az illatát és ahogy teszi a dolgát. A hátam mindig kipattog télen, de amióta ezt használom, szinte egyáltalán nem. Nagyon szépen helyre rakta a bőröm.
2020.12.25. 08:13
Karácsonyra kaptam a "Stop a szárazbőrnek" csomag részeként. Rögtön használtam is az esti zuhanyzásnál. Nagyon finom fahéjas fűszeres illata van. Krémes habot képez és a szappanban finom dörzsis szemcsék vannak amik az érzékeny száraz bőrömet nem sértik. A bőr puha és selymes marad, nem szárítja. Nagyon szupi kis szappan a téli időszakra és alig várom hogy a szárazbőr csomag többi szappanját is kipróbálhassam majd, ha ez elfogy.
2019.07.14. 16:52
Ez a reggeli élénkítő szappanom :) reggelente arcmosásra használom, felpezsdül tőle a bőr, az illatának és a radírozó hatásának köszönhetően. Kifejezetten tetszik a markáns fahéj illat. Zuhanyzáshoz az édesmézes mellé használom 3-4 naponta, kvázi bőrradírként, nem szárít, kicsit pezsdíti a vérkeringést.
2019.01.06. 11:34
Nekem a Dorka szappanok közül ö vált be legkevésbbé, kicsit sok volt benne a szárazanyag, a krémes szappan alapot jobban preferàltam volna. Ettöl még ez a szappan is messze leköröz minden más szappant, kivéve a baranckos, csokis és mézes társait. Az illata brutál, egyedül ennél maradt meg a börömön.Nem estem szerelembe, mint a többiekkel, de öt csillagnál nem érdemel kevesebbet :)
2018.06.29. 03:21
Nagyon szeretem a natúr szappanokat és imádom a fahéj és szegfűszeg illatát. Karácsonyra kaptam egy meglepi egyedi kézi készítésű dizájnos csomagban. Biztos ezt is a Dorka Szappan készítette egyedileg,nem tudom. Szóval az illata nagyon csodás volt a csomagban ahogy kibontottam. A fürdés után is olyan sokáig megmaradt a z illat a bőrömön, mintha egy tusfürdővel fürödtem volna csak ez egy vegyszermentes termék a tusikkal ellentétben. A szappanban még voltak bár ezt a csomagolás nem írta, hogy bőrradírozó hatása is van de kellemes meglepetés volt, hogy vagy fahéj vagy szegfűszeg fűszerőrlemény volt benne. Így a legjobb érzés az volt mikor a fenekemen a narancsbőrös részt dörzsiztem vele. Szó szerint azt éreztem, hogy felpezsdült tőle a bőröm. Nagyon szuper volt csak egy baj van vele, hogy olyan sokáig élvezem vele a fürdést így tovább is fürdök és hamar kb. 3 hét alatt elhasználtam. Ami csodás benne, hogy már az első tusolás után éreztem, hogy a bőröm tiszta és felpezsdült ugyanakkor hidratált is lesz tőle. Most megtaláltam a dobozát és újra fogom rendelni, szerintem engem tuti vevőtöknek jegyezhettek.