ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Theobroma Cacao Seed Powder

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - nincs adat)

EWG Adat:

nincsen

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Kakaópor.   A kakaó  a mai Mexikó területéről származik. A Dél-Amerikában őshonos trópusi fa termése tartalmazza a kakaóbabot, melyből a bennszülöttek varázslatosnak tartott italt készítettek A kakaóvajnak, illetve a porosított formájának, a kakaópornak a kozmetikai iparban is nagy a jelentőssége, mert remekül serkenti a bőrsejtek növekedését, illetve elősegíti a bőr vízháztartásának szabályozását. Lásd még kakaóvaj.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.