Tusfürdők

Hozzáadva 2024.06.20.by

siss

225 ml és 400 ml

2024-ben megújult változat

A Dove Anti-Stress krémtusfürdő sűrű, tápláló habot hoz létre, amely a kamilla és a zabtej kellemes illatával vonja be a testet. Minden zuhanyzás során segít pihentetni és ellazulni, miközben bőröd kellemesen puhává, simává és mélyen hidratálttá válik

2025.03.30. 22:10

Nagyon tetszik az illata, imádom! Be fogok tárazni belőle. Fürdés után is érzem az illatát. Egyébként azért habzik gyengébben, mert sls mentes.

2025.03.17. 12:50

Az illata nagyon hamar elillant és egyáltalán nem habzott jól.

2025.02.28. 05:58

Az illata tényleg levendulás kissé, de nem rossz, az állaga szuper és a legjobb, hogy könnyen le lehet mosni, nem ragad és nem viszketek utána.

2025.02.01. 19:33

Nem rossz maga a tusfürdő, de az illata nagyon nem tetszik. Szerencsére hamar elillan az illat. Az állaga nem is sűrű nem is folyós . Nem habzik nagyon, de használtam már rosszabbat is .

2024.12.11. 07:38

Azt hiszem, hogy valamihez volt, vagy úgy kaptam, mert magamtól biztosan nem vettem volna meg az illata miatt. Az illatától eltekintve nem volt rossz (jól habzik, jó az állaga, nem szárít), de nem is a legjobb Dove tusfürdő, amit valaha használtam. Magamtól nem venném meg, vannak ennél jobbak is a márkától.

2024.06.18. 05:47

Na ebbe belenyúltam, utálom a levendulás illatát amit áraszt, de legalább nem tartós. Viszont ez az állag... Uram isten, a legjobb amit valaha éreztem. Legtöbbször zselés állagú tusfürdőkkel találkozom, nyárra azokat kellemesebbnek is tartom, de ez a krémes, lágy textúra olyan, mint egy puha párna tusfürdő reinkarnációja. Az illattal tovább kísérletezem, de a termékcsalád ez alapján az egyik legjobb valaha.