lia03
Modern tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a haj és a hajas fejbőr problémáit -hölgyek és férfiak esetén egyaránt- okozhatja a faggyúmirigyek túlzott működése, a túlzott faggyútermelés. A Hair Revall hajápoló termékcsalád természetes növényi hatóanyagok és vitaminok kombinációjával járul hozzá a fejbőr normál zsír anyagcseréjéhez. A sampon hatóanyagai révén hozzájárul a vérkeringés erősítéséhez, ezáltal segíti a haj és a hajas fejbőr regenerálódását, valamint a haj növekedését. E-vitamin tartalmának köszönhetően ragyogóvá és fényessé varázsolja a hajat, PP-vitamin tartalma révén erősíti a hajszálakat. B5-vitamin tartalma táplálja a hajat a hajtövektől egészen a hajvégekig.
2020.01.02. 20:58
A samponjával együtt használom, illata nem kellemes egyébként teljesen rendben van. Könnyű nem olajos, könnyen kimosható, a haj utána puha, kevésbé zsírosodik mint a többi kondi után. Egyelőre összességében tetszik és jobb mint a piacon ma található termék, hajam nem hullik. Néha argános kezelés emellé nem árt.
2019.10.21. 18:44
selymes lesz tőle hajam ,tetszik ez a gyógynövényes illat
Utoljára szerkesztve: 2018.09.29. 16:52 - 2018.09.29. 16:50
Ezt nagyon szerettem, samponnal együtt használtam. Szép volt tőle az amúgy vékony és érzékeny hajam, amit erősen igénybe vett a hajfestés és a hajvasalás is. Igaz régen használtam, hajnövesztés gyorsításának a céljával, de nekem akkor nagyon jó tapasztalataim voltak, gyorsabban nőtt a hajam és nem töredezett annyira :)
2018.02.26. 18:59
nincs benne Sodium Laureth SulfateÖsszetevők:Vitamin E,Ginseng extract,Ginger extract,Pine oil,Green tea extract,Vitamin B2,aqua,ceterayl alcohol,sodium citrate,poly-quanternium-7,glycerin,PEG-40,hydrogenated castor oil,Sine Adipe Iac.nekem bevált az első olyan bio balzsam, amitől puhábbnak éreztem a hajam.Én azért még teszek rá olajat a szárítás után de ez egyénfüggő
2018.02.25. 16:09
Első pár alkalommal amikor a samponjával együtt használtam nagyon könnyű és puha volt tőle a hajam viszont egy idő után mintha elkezdte volna szárítani a hajam, ellenben második napra jól elnehezítette, így csak néha néha használom amikor van időm arra hogy legalább fél óráig fent hagyjam. Ez az egyetlen hajbalzsam amit a fejbőrömre is felkenek, de nem vettem észre hogy különösebben szebb lenne hajam tőle. Nagyon szép összetevői vannak, szerintem mindig lesz belőle egy itthon, érdemes olyan sampon mellé használni ami kicsit nyikorgósra tisztíja a hajat, úgy vettem észre hogy akkor jobb hatása van.
2018.01.08. 20:59
Hát az illata elég fenyős 😯,de puhává és fényessé teszi a hosszú,drótszerű hajamat.