perectigris
A Kollagén MAX Plus tabletta jelentős mennyiségű kollagént és hialuronsavat tartalmaz. Természetes eredetű C-vitaminnal (acerola gyümölcsből), élesztőből kivont szelénnel készült. A C-vitamin támogatja a megfelelő kollagénképződést a szervezetben, ezáltal bőr, a fogíny, a csontok és fogak, az erek és a porcok egészségének fenntartását. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A szelén segít megőrizni a haj és a köröm megfelelő állapotát, védi a szervezetet az oxidatív stresszel szemben. A króm részt vesz a makrotápanyagok (fehérjék, szénhidrátok, zsírok) anyagcseréjében. A kollagén és a hialuronsav a bőrben természetesen jelen lévő vázfehérjék.
Adagolás (felhasználás): naponta 1x1 tabletta bőséges folyadékkal való bevétele javasolt.
Összetevők: kollagén (hialuronsav tartalommal); kukoricakeményítő; aszkorbinsav; kalcium-hidrogénfosztfát (töltőanyag); Acerola gyümölcs kivonat; magnézium-sztearát (térfogatnövelő); szeléntartalmú élesztő; króm-pikolinát; HPMC (stabilizátor), PEG (habzásgátló); szilícium-dioxid (térfogatnövelő)
2024.09.09. 11:50
Imádom a Dr. Chen termékeket, de belőlem valami szörnyű allergiás reakciót váltott ki és tiszta akné lett tőle az arcom. Semmi haszna nem volt, csak a fránya akné. :( Nem tudtam elhasználni, kidobtam.
2023.05.28. 15:51
Kollagént szerettem volna bevinni a szervezetembe. Hajamra jó hatással volt, de a narancsbőröm nem tűnt el. Kissé kellemetlen az illata.
2022.01.21. 16:35
A hatékonyságáról nem tudok mit mondani még de olyan kellemetlen szaga és íze van hogy mindennap kész küzdelem bevenni.
Utoljára szerkesztve: 2021.09.01. 22:45 - 2021.09.01. 22:39
Eddig egy levéllel szedtem be. Frontok és menstruáció okozta térdizület fájdom miatt kezdtem el szedni. Az arcbőrőm sokkal teltebb, kipihentebb lett. Konkrétan 3 kapszula után, egyszer csak mondja párom,hogy milyen kipihent az arcom... mondom az nem létezik, mostanában 4-5 órákat alszom, sűrűk a napjaim is. Azóta figyelem a kapszula hatásait magamon. Az eszem tudja,hogy 3 kapszula igen kevés, hogy rögtön hatást fejtsen ki, de az arcom most tényleg üdébb,teltebb,puhább a bőröm. A pattanások eltüntetéséről nem tudok nyilatkozni,mert nekem nincs!! Az izületi hatásáról egyenlőre nem tudok beszámolni, mert nincs front,nincs mensim, ami kiválthatja a térdfájdalmam, most éppen jól vagyok. Egyenlőre úgy néz ki, maradunk hosszútávú barátok. A szaga,íze nem a legjobb,de bőven kibirható,gyorsan le kell nyelni, nagy korty vízzel, engem az Augmenti tablettákra emlékeztet. Remélem tényleg beválik izületre is, mert az itteni vélemények miatt vettem meg. Később updetelek.
2021.05.08. 07:29
Nagyon szerettem, amikor szedtem, tényleg feltöltötte, élettel telibbé varázsolta az arcomat, arról nem is beszélve, hogy nem csak a bőrnek hasznosan a benne lévő hatóanyagok. Ajánlom.
2021.03.17. 14:56
Párszor újra vettem már és nagyon jó. Teltebb az arcbőröm, segít az apró ráncokon is. A szemem alatti rész teltebb, talán ennek örülök a legjobban mert ez eléggé zavar magamon. Amikor először kezdtem el szedni 2 hét után éreztem/láttam eredményt. Csak ajánlani tudom! Érdemes pl Rossmann kuponnal megvenni, mert tényleg drágább lett és mostanában nem is akciózzák.