Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
miraclum
A tisztító maszkban egyesül a természetből nyert gyógyiszap ereje a sarkantyúka és a varázsmogyoró gyulladást csökkentő, kiválasztást serkentő tulajdonságaival. A maszk mélyreható tisztító hatása azon alapul, hogy aktívan fölveszi magába a bőr kiválasztási termékeit. Jelentősen hozzájárul a bőr regenerálódásához, a bőrfunkciók harmonizálásához.
2024.02.13. 20:20
Mintát kaptam és mivel egy krémtől olyan göbök lettek az arcomon kipróbáltam a mintát. Mégsem rohantam a kozmetikushoz inkább veszek egy normál kiszerelést. Nem gőzőltem hanem szauna után kentem fel. Nem tünt el mind, de alig pár maradt és a bőröm sima lett tőle.
2022.09.06. 06:22
Nagyon szeretem. Kombinált, egyszerre száraz, de hamar átfénylő bőrömön nagyon sokat segített kb. 5 használat után. Egyszerre alig kell belőle valami. Nem gőzölök előtte, nekem az arcom nem bírja az otthoni gőzölést, csak megmosom az arcom és utána teszem fel. Egyszer kipróbáltam, hogy víz helyett zöld teával készítem, az is nagyon jó érzés volt. Rengeteg előrehaladást értem el az “átfénylés” terén azzal, hogy kevés, nem illatosított terméket használok, nem sminkelek, fényvédőzök, és megfelelő mennyiségű vizet iszom.
2019.08.29. 04:12
Már a 4.-ik használat után vagyok, tényleg nagyon jó! Most a DR. HAUSCHKA ampullakúra mellett használom, szuperál .Az ára így egy kicsit húzós, de megéri a szép bőrért..
2018.03.08. 17:45
Nagyon tetszik, az itteni vélemények alapján vettem meg. Kicsit bénáztam az elején: a megfelelő állag eltalálása gyakorlatot igényel. Szépen tisztít, összehúzza a pórusokat, sima pihe puha bőrérzetet hagy maga után. Az összetevői szuperek, az árát picit sokallom, bár valószínűleg heti egy-két használat mellet sokáig elég lesz.A csomagolás igényes, Dr Hauschka-tól megszokott gusztusosság.
Utoljára szerkesztve: 2018.03.06. 07:21 - 2018.03.05. 20:05
Az első alkalommal kis kiszerelésben vettem meg, két hete, de ahogy lemostam, rögtön mentem megvenni a nagy tégelyt. Ilyet kerestem. Természetes, tiszta hatóanyagok, látványos hatással. Csapvízzel keverem, 15 perc gőzölés után teszem fel, a mélytisztító maszk után. Tökéletes! Utána egy Hauschka maszk, láthatóan szebb, tisztább a bőröm.
2018.03.05. 18:44
Még csak 3x használtam, így a rövidtávú benyomásaim alapján tudom véleményezni. Mivel vegyes-érzékeny a bőröm, a leírásnak megfelelően arctisztító tejjel keverem, és csak 5-10 percig hagyom fent. Tisztító hatást nem vettem észre, de nagyon kellemes, selymes tapintású utána a bőröm. Lehet, hogy vízzel keverve jobban tisztítana, majd kipróbálom úgy is. Sokáig elég lesz, vékonyan kenve nekem elég 1 mokkáskanálnyi/alkalom.