Testápolók

3.9
Hozzáadva 2023.08.07.by

Udreeh

150 ml és 500 ml

Speciális összetételű bedörzsölő készítmény a narancsbőr (cellulit), illetve a terhességi bőrcsíkozódás (stria) kezelésére. A gél naponta történő rendszeres használata javasolt a tünetek megelőzésére, csökkentésére. A termék eszcin, koffein, carnitin, gyömbérkivonat, valamint fahéj- és citromolaj-tartalma a siker garanciája. Tartósítószert és színezőanyagot nem tartalmaz. Minden bőrtípus esetén használható.

2302 Ft és 4979 Ft-tól

2024.09.10. 16:45

Nekem nagyon bevált, ezért újra vettem Az ára is megfizethető, hasonló kategóriában szerintem csak drágábbak vannak Imádom az illatát, a gyömbért. Amikor felkenem bizsergető érzést ad, én észrevettem a változást

2024.08.05. 07:14

Heti kétszer használom, futás után. Így nem nagyon tapasztaltam változást. A bizsergető érzést én is érzem. Az itteni vélemények alapján lehet, hogy nekem is napi kétszer kéne használnom, hogy lássak változást.

2024.03.15. 09:31

Én is imádom! Természetesen önmagában lehet, hogy kevès, de edzés, sok folyadék bevitel és helyesebb táplálkozás mellett igencsak hozzájárul a bôr állapotának javításához! Sajnos gyorsan fogy, de pár nap alatt is látszik az eredmény valóban 😉

2022.10.13. 22:20

A 150 ml kiszerelés kb 2 hétig volt elegendő, könnyen beszívódik, azonban semmit sem használ.

2022.06.28. 13:00

Szerintem ez egy csodaszer. Egyesek szerint kencekkel nem lehet eltuntetni a narancsbort... na de EZ a termek!!! Szuper! Csoda! Edzessel, sok folyadekkal kiegeszitve meg latvanyosabb a hatas. ;) Nem ragad, gyorsan beszivodik, nem erzodik az illata sem —-> es szuper feszes babapopsi-bort eredmenyez. Elkepeszto! Egyetlen negativum: kerjuk vissza a regi pumpat! Azzal 2 nyomassal eleg termeket tudtam a kezembe juttatni, ezzel 16-18(!!) nyomasnyi kell a popsi-combra, annyira keves jon belole, raadasul fel kell venni a flakont es kicsuszik a kezbol pumpalas kozben...

2022.02.06. 22:54

Imádom! 3 nap után láttam, hogy nem is kicsit csökkentette a narancsbőrőmet a combjaimon!!!! Még magam is meglepődtem mennyire hatásos! Napi 2x kenem fel, kellemesen bizserget, nagyon jó illata van és puha tőle a bőröm is, nem irritálta az en erzékeny bőröm sem.Újravevős lesz ❤