Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
szentrita
A bioaktív Manuka méz bőrregenráló hatóanyagaival és válogatott bioaktív növényi kivonatok keverékével hidratálja és megfiatalítja az ajkakat. 15-ös fényvédő faktora véd a káros UVA és UVB sugarak ellen. Száraz, hűvös helyen tartandó. Az összetevők természetes eredete miatt a szín és az állag változhat, ez nem befolyásolja a termék minőségét. Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.
2021.09.16. 11:05
Nagyon örültem hogy találtam egy fényvédős ajakbalzsamot, aminek még az összetevői is természetesek. Aztán első használatkor már elszállt a lelkesedésem: nagyon rossz szagú/ízű termék, a méz illathoz kevés köze van, túl zsíros, vékony rétegben sem szívódik be, csak a hajam ragad bele amíg fel nem idegesít és letörlöm, vagy lejön magától. A szárazságon sem segít sajnos, csak amíg rajta van a termék, addig tűnik puhábbnak, ha lejön, alatta ugyanolyan száraz. Ha jól teljesítene megérné az árát, de így csak kidobott pénz. Egyetlen előnye, (aminek én most a szaga miatt nem örülök) hogy lassan fogy, napi használat mellett is csak a fele fogyott el több hónap alatt. Biztosan nem veszem újra.
Utoljára szerkesztve: 2020.11.17. 00:58 - 2020.11.17. 00:55
Elöljáróba el kell mondanom, hogy nekem már van bevált ajakápolóm, de mivel ezt ajándékba kaptam egy közeli rokonomtól, nem volt képem túladni rajta, vagy kidobni, így gondoltam elhasználom.. hááát elmondani nem tudom mit szenvedtem vele, mire elfogyott... először is, számomra borzasztó íze/szaga van!!🤢🤮 nem is tudom mihez hasonlítani, de rettenetes! Ha több napig használtam egyhuzamban, totál hányingerem volt tőle! Mivel a Manuka mézben nagyon hiszek, kúra szerűen minden évben eszem is, ezért úgy voltam vele, hogy ez is csak jó lehet, valahogy magamra erőltetem ezt a bűzt.. Na ehhez képest NULLA hatása van! Semmit nem segített a cserepes számon, annak ellenére, hogy reggel és este is kentem vele... azon kívül, hogy tocsog az ember szája a zsírtól, ha felkeni, semmit nem tudok róla elmondani. Ennyit tud.
2020.05.21. 08:01
Nagyon jó termék!! Nekem az összes organic-os ajakbalzsam bevált. Megérik az árukat! Jó szívvel ajánlom :)
2018.12.30. 14:13
Meglepetésemre inkább szárította a számat,mint ápolta. Dr organictól még nem vettem rossz terméket, de ez sajnos az.
2018.12.30. 14:12
Meglepetésemre inkább szárítja a számat minthogy ápolná,Pedig annyira szeretem a mézes dolgokat, de sajnos ez nem jó.
2018.01.14. 09:36
Én nagyon szeretem. Jó sűrű, órákig a számon marad, nagyon szépen rendbe teszi a száraz bőrt. Én imádom a mézet, szerintem az illata is csodás :) megérte a pénzét!
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!