Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Cryptimp
A magas antioxidáns tartalmú klorofillt, fodros kel és petrezselyem kivonatot tartalmazó fátyolmaszk feltölti a bőrt nedvességgel és vitaminokkal, javítja a textúráját, és védi a káros környezeti hatásoktól. Speciális Skin-Fit anyagból készült, mely tökéletesen tapad a bőrre, környezetbarát, biológiailag lebomló, állatokon nem tesztelt és vegán. Minden bőrtípusra ajánlott, különösen száraz és érzékeny bőrre.
Nem tartalmaz parabéneket, ásványi olajat, szintetikus illat- és színezőanyagot, és állati eredetű összetevőket.
2020.10.08. 06:36
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, nagyon szuperül teszi a dolgát ez a maszk, pihe-puha, feltöltött bőrt varázsolt reggelre! Miközben dolgozott a maszk az arcomon, kentem a kézfejeimre, könyökömre belőle, és bababőr puha lettem tőle, imádom, biztos újra veszem! :)
2019.02.11. 12:31
Zseniális ez az arcmaszk. A Müllerben láttam, épp arcmaszkot kerestem, mert a hideg kiszárította az arcomat és lehetett érezni hogy érdes. Vettem két maszkot ettől a márkától, az egyik ez volt, amit már el is használtam. Teljesen megszívta magát a bőröm vele, mélyen hidratálta, amit használat után lehetett is érezni, de a csodát csak reggel felkelés után éreztem/láttam, hiszen teljesen megszűntette a bőröm érdessékét és pihe-puha lett az arcom tőle. Nekem nagyon bejött. Plusz pont hogy natúr kozmetikum és hogy állatkísérlet mentes!