eBay Blending Sponge
Ár: | 600 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online külföldről | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: blanchee, Módosítva: 2015. május 30.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online külföldről | |
Kategória: | Ecsetek | |
A Real Techniques Miracle Complexion Sponge eBay-es változata.
Lehet, hogy èn fogtam ki rossz darabot vagy bèna vagyok de nekem nagyon nem csinàlt semmit ez a szivacska. Kb. a màsodik hasznàlatkor elkezdett szètszakadni ès morzsolòdni ràadàsul borzasztò nehezen szàrad ki... Nagyon nem jött be sajnos de az àra miatt nem sajnàlom annyira.

Szeretem, jol megdagad ha bevizezem.
Szerintem nem szivja fel az alapozot, amit szepen el lehet vele oszlatni. Nem morzsolodik egyatalan. Akkor szoktam mar kidobni,ha higeniailag mar indokolt.
Update: leveszek 1 csillagot,mert azota talaltam jobbat,megpedig a Rossmann sajatmarkasat. Ez még puhabb lesz bevizezest kovetoen.

Szeretem, jol megdagad ha bevizezem.

Én is vettem egy ilyen kicsi szivacsot, habár sosem hordok alapozót. Arra gondoltam, hogy kipróbálom, mit tud.
Gyorsan és látványosan megdagad, relatív strapabíró, jól lehet dolgozni vele, viszont nekem nagyon beszívta az alapozót, a kicseppentett adag fele került csak a bőrömre, a többit beszívta ez a kis rosszaság.
Az is lehet, hogy az alapozóm hibája ez, hiszen túl folyékony (Catrice HD Liquid Coverage).
Az árát tuti, hogy megéri!
Update: Sajnos 1-2 hónapom belül megszakad, de attól még használható marad

Az árát tuti, hogy megéri!
Update: Sajnos 1-2 hónapom belül megszakad, de attól még használható marad

Ez katasztrofaaa:)) rozsaszínben rendeltem, de egyszeruen borzaszto az allaga is!!! Raadasul rosszul lett vagva, vagy formazva, mert nem egyenes a vege...

Hát igen, lehet hogy ebayes és ebayes cucc közt ekkora különbség van... Kedvező áron láttam, az eladótól mást is vettem, ezért hozzácsaptam a csomaghoz, próbaképpen.
Ecsetpárti vagyok, régen használtam Rossmannos háromszögszivacsot, de gyanúsan gyorsan fogyott akkoriban az alapozóm... Na mindegy, gondoltam kipróbálom mit tud a folyékony korrektorral. Hát semmit. Hiába vizezem, nyomkodom, nem történik semmi. Most a táskámban utaztatom, várok arra, hogy bevethessem ha épp elfelejtek ecsetet magammal vinni. De inkább használom az ujjamat. Kuka lesz belőle...

Én a szem alatti folyékony korrektor eldolgozására használom. Egyszerűen és gyorsan szép, természetes hatást lehet vele elérni. Teljesen meg vagyok vele elégedve, nem érzem a késztetést arra, hogy kiadjak több ezer forintot az eredeti szivacsra.

Barátnőm nekem adta, ő inkább ecset párti. Én szeretem mindkettőt. Jó minőség nagyon. Megdagad és megpuhul a víztől. Jó ez a vágott felűlet. Gyorsabban megy így az alapozás.

Én teljesen elégedett vagyok vele, nagyon jó darabot sikerült kifognom. Vizesen megnő, nagyon jó a textúrája. Sokkal természetesebb a végeredmény ezzel, mint ecsettel, de szerintem ez annak is köszönhető, hogy magába szívja a felesleges alapozót. Nekem nem latexes van.

Régebben használtam alapozásra, tényleg nagyon szépen eloszlatja az alapozót, de nehezen tisztítottam, most csak kézzel alapozok. Jó puha, de egy idő után morzsálódott.

Nem szívja magába az alapozót, tökéletesen lehet vele dolgozni. Víz hatására szépen megpuffad! Nagyon jó, megérte az árát.