ebay Ferde Szemöldök Ecset #263
Ár: | 350 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | 1 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online külföldről | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: punkyorange, Módosítva: 2015. március 20.
Kiszerelés: | 1 db | |
Lelőhely: | online külföldről | |
Kategória: | Ecsetek | |
200 ft-ért rendeltem és a szemöldököm "elkészítéséhez" tökéletesen megfelel :) A szálak tényleg nagyon puhák és nem hullanak.

Háááát, nekem volt egy elképzelésem milyen lesz, attól egy kicsit eltér, de igaz ami igaz, hogy ennyi pénzért teljesen megéri. Nem esnek ki belőle szálak, van tartása is, én is szeretem, ha egyszer majd valamikor tönkremegy / elhagyom már nem lesz olyan, mint amilyennek kéne vagy bármi, biztosan újra rendelem.

Első használat után szerelem lett, el sem hiszem, hogy ilyen olcsón ennyire szuper ecsetet sikerült vennem. A szálak hihetetlenül puhák, nagyon kényelmes vele dolgozni, egyáltalán nem szúr, inkább simogat :). Pont megfelelő mennyiségű festéket tudok felvenni és egyenletesen eloszlatni vele a szemöldökömön. Az ecset feje tömött, nem áll összevissza használat közben, precízen lehet vele dolgozni. Két ecsetet vettem, a vágásuk majdnem tökéletes, 1-1 szál áll ki minimálisan, de ez használat közben nem zavaró. A legjobb eBayes ecsetem ezidáig.