eBay

Ár:   1500 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   1 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online külföldről   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: pampamacska, Módosítva: 2015. január 6.

Kiszerelés:   1 db
Lelőhely:   online külföldről
Kategória:   Ecsetek

Lapos ecset, mellyel könnyebb a kontúrozás.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

NadjaBlue

2019. május 7.

Első ecsetem volt, már évek óta használom és teljesen elégedett vagyok vele. Még mindig jól tartja magát, nem hullik, kellően tömött.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. május 7.

tonic

Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport:  -
2017. augusztus 6.

Azért tűnt sokaknak jobbnak a képen,mint amit kaptak,mert többféle minőség van. Én rendeltem magamnak is,és ajándékba is,de tényleg volt különbség, az egyik puha és kisebb, a másik nagyobb,tömör. Ez utóbbi a megfelelő,jól lehet vele dolgozni, könnyen eloszlatható a termék,nem hullik. Tehát ha vki a megfelelőt fogja ki,igazán megéri, masszív darab.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2017. augusztus 6.

natulcien

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2017. május 29.

Mázlim van a saját darabommal, ahogy itt olvasom a véleményeket. Nem nyeglik, és elég tömött is. Jó kis kontúr ecset. Krém és por alapú termékekhez is használom, és mindegyikhez bevált. Hetente mosom, és eddig ezt is nagyon jól bírta. Nem hullik a szőre, és puha érzet a bőrömön. Azt hozzá kell tennem, hogy nincs összehasonlítási alapom, így lehet majd jövök frissíteni a véleményem, de jelenleg ennyi pénzért ez az ecset számomra tökéletesen teljesíti a feladatát.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. május 29.

hszimonetta

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2017. március 27.

Szeretem-ecset. Könnyű vele dolgozni, nagyon tömött, jó minőségű, és nem hullik.
*Olvastam, hogy mások pont azt írták, hogy egyáltalán nem tömött, inkább már nyegle, de akkor ezek szerint én pont jó eladótól rendeltem, mert nekem tényleg nagyon masszív. :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. március 27.

Vicus

2016. december 26.

Nagyon-nagyon jó ecset!! Ajánlom mindenkinek. Ki lehet fogni 300-400 forintért is, én ennyiért rendeltem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. december 26.

Fruzsci

Bőrtípus: Zsíros
2016. december 17.

Én is azt hittem, h sokkal masszívabb és tömöttebb lesz, és amikor megérkezett meg is lepődtem rendesen. Olyan kis "nyegle" :D Viszont nem mondanám ettől még annyira rossz ecsetnek, por állagú sminkeknél figyelni kell rá, mert túlzásba is lehet vele esni.:-)

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. december 17.

danna113

2016. július 6.

Nekem nagy csalódás ez az ecset, mert amikor rendeltem, sokkal tömöttebnek és masszívabbnak tűnt. Puhának puha, nem.is hiszem, hogy nagyon hallatán majd a szálait, viszont nem elég sűrű és kicsit nyeglik is, maximum por állagú sminkekhez tudom.majd csak használni. Lehet én fogtam ki rossz eladót, mert láttam blogokon, ahol úgy nézett ki, mint a fotókon.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. július 6.

GNóri

2016. február 19.

Ő volt az első csalódásom az ebay-ről rendelt dolgok közül, pedig jó sok mindent vettem már onnan. Már a borítékban is szét volt esve, külön volt az ecset feje a fém résszel, és külön a nyél:D Megpróbáltam pillanatragasztóval összeragasztani, de így is kicsit lötyög..Amúgy az ecset fejének minősége nem rossz, tömött, puha, nem hullik. Korábban írták, hogy kicsit sokat vesz fel a por állagú bronzosítóból, ez tényleg igaz. Óvatosan kell vele bánni, ha csak nem akarunk éles, durva kontúrt, mert nem igazán lehet vele eldolgozni. Szerintem maradok inkább kontúrozásnál a ferdén vágott ecseteknél.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. február 19.

winniethepooh

Bőrtípus:  -
2016. február 7.

Én is ebay-ről rendeltem meg potom pénzért. Nem voltak nagy elvárásaim, de azért jó lett volna, ha első alkalommal nem esik le a nyele *.*
Ezt leszámítva, amit tudnia kell azt tud, bár az eredeti MAC biztosan szuperebb.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. február 7.

MAnna24

2015. október 18.

Nagyon puha, es nagyon konnyu vele konturozni. Mashol 3000-ert veszel egy ilyen ecsetet, es az meg feleennyire se ilyen puha. Ez meg csk 450 ft.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2015. október 18.