eBay Pro Oval Make Up Brush
Ár: | 750 ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Normál | |||
Lelőhely: | online külföldről | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: pampamacska, Módosítva: 2015. szeptember 1.
Ár: | 750 ft | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online külföldről | |
Kategória: | Ecsetek | |
Bőrtípus: | Normál | |
Missha Professional Oval Make Up Brush dupe
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Aliról rendeltem, a legnagyobb méretűt. Alapozót viszem fel vele, és gyönyörű az eredmény.
Nagyon puha, tömött ecset, kevés anyagot szippant magába. Eddig ezzel sikerült a legszebben a sminkem 🙂

Nekem csak húzza-nyúzza a bőrömet. Nem mondom korrektorhoz, bronzosításhoz, olyan lépésekhez mikor picit több terméket szeretnénk felvinni tényleg jó és el is dolgozza a sminket, de cserébe a bőröm látja kárát akármilyen finoman is dolgozom vele. A nyelét én is egy kicsit gagyinak látom, de még bírja. Amúgy puha, tömött, talán egy nagyobb méretűt jobban szeretnék, bár ez az egész ovális forma azt hiszem nekem nem jön be.

Kíváncsiságból rendeltem egy kicsi méretűt,szépen lehet vele dolgozni,jó tömött,én szem alatti részre korrektorhoz használom.

Én alapozóhoz használom, nagyjából 1$-ért rendeltem Aliexpressről. Eddig ez a legjobb kis eszköz, sokkal szebb hatást lehet vele elérni mint a szintén alis ecseteimmel. Egy próbát ennyi pénzért mindenkinek megér.

Összességében meglepő, mire képes egy óriás fogkefe!!!! :) Annyi youtube videóban láttam, hogy muszáj volt egy kamut rendelnem belőle, hogy kipróbálhassam. Kevesebb mint egy dollárért rendeltem, a nyele kicsit gagyi, félek, hogy eltörik, viszont a szőre nagyon jó tömött és pihepuha!!! A nagy becsben tartott Doublewear alapozómmal kipróbáltam, és nagggyon minimális krémet szippant csak magába, tehát nem olyan pazarlós számomra, mint egy szivacs. A korrektorhoz is nagyon jól használható, mondjuk a szememnél a kisebb részeket nehéz elérni vele, de megoldom. A végeredmény gyönyörű természetes, és ez nem megy a fedés kárára!!
A mosása is egyszerű, a korrektor pikkpakk kijön belőle, és hamar is szárad, viszont a DW olyan szinten ragaszkodik hozzá, hogy még samponnal és arclemosóval sem igazán tudtam kiszedni belőle, de ez inkább az alapozó "hibája".. :)
update: Kipróbáltam kontúrozásra és nagyon bevált!! Eddig semmivel nem tudtam ennyire szépen kiemelni az arccsontomat, mert néha olyan koszos-foltos hatású volt az arcom, mintha a szénbányában töltöttem volna egy hetet.... :D De ezzel a fogkefével olyan szépen és egyenletesen tudom eldolgozni a bronzeremet, mintha gyárilag csodaszép lenne az arccsontom. JA, és még mindig nem tört el a nyele, pedig midnen egyes használatnél félek ettől... :)

Nálam nagy kedvenc. Könnyű vele dolgozni.

Nálam nagy kedvenc. Könnyű vele dolgozni.

A legkedvencebb korrektorecsetem lett mit semmi pénzért nem cserélnék le. Sajnos bármivel dolgoztam el eddig a korretort mindig kínlódtam mert felszedte a rétegeket az ujjam, a blender, az ecset, minden....de ezzel szigorúan ütögető mozdulatokat használva lenyűgöző eredményt érhetünk el akár szilárd akár folyékony termékkel. Alapozáshoz pocsék mert bejut a bb krémem a szálak közé és csíkoz, pocsékol de nem bánom, drogériában ilyen jó ecsetet nem kapni erre a célra (nekem).

Mióta megvan csak ezt használom alapozáshoz. Nincs mit hozzáfűznöm, egyszerűen imádom!!

Csúcs ez a kefe :) Fiinom, puha, nagyon kellemes érzés ezzel dolgozni. Fogóját nem tartom stabilnak, olyan érzésem van "jaj, most fog eltörni", de eddig bírta a strapát. Összhatása fantasztikus, egységesen lehet vele dolgozni, kifejezetten szép az eredmény más eszközhöz képest. Érdemes megvenni, potom áron adják.

A héten érkezett meg ez a kis csoda, de hát egyszerűen imádom :D poénból rendeltem, kíváncsi voltam rá, meg sem fordult a fejemben, hogy ennyire fogom szeretni :D egy álom vele dolgozni, 2 perc és kész az alapozás, nagyon kézre áll. 5 csillag!

Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.