Ajakápolók

bettike70

21 g

Fogfehérítő toll

2022.02.27. 12:33

Kegyetlen. Egy ideig elégedett voltam vele, valóban fehéritette a fogaimat . Vagy legalábbis azt hittem. Sok ilyenen túl voltam már,mikor észrevettem h fájnak a fogaim,valami nem ok..csak ennek tudhattam be. Miután elhagytam, bő 1 évig még szenvedtem mert érzékennyé tette a fogaimat. Mára már semmi nyoma ennek halistennek egészségesek a fogaim

Utoljára szerkesztve: 2019.10.06. 05:50 - 2018.11.25. 22:07

Én olyan verzióhoz jutottam hozzá, aminek tiszta áttetsző műanyag a tokja, nincs ez a fémes burok, mint a képen. Mivel nem dohányzom és nem iszok erős kávét, teát nekem nem sárgák a fogaim. Azonban a fehérnek is vannak különböző árnyalata és valóban látom, hogy egy árnyalatot fehérít. Fontosabb találkozók előtti készülődéskor mindig bevetem. Engem nem mar, nem irritál és egyéb gondom sem volt vele. Az íze, illata valóban kicsit gyógyszeres, de megszokható és sima vizes öblítés után is megszűnik.FRISSÍTÉS: Levettem kél csillagot. Az utóbbi rendeléseknél kapott termékeknél nem működik jól a tekerő és nem jön ki a fogfehérítő anyag.

2016.02.19. 21:38

Elképesztően sokan írják facebook csoportban, hogy megrendelték, de nem merik használni, egyrészt miután már fogorvos is rábólintott, nem értem, másrészt meg ott névvel már be se merném írni, hogy kipróbáltam, mert egyből megköveznek. Nyugi emberek a kínai se hülye, lehet hatástalan a cucc, de ha mérgező dolgot ad el abból nagy botrány van. A használatáról egyenlőre azt tudom elmondani, hogy alul kell tekerni, és az ecset szálai közé kerül ki a színtelen kis gél, ami egyébként elég sűrű, és jellegzetes fogorvosi rendelő szaga van. Első használatra 5 percet hagytam fenn egy ilyen másik fehérítőhöz kapott padot beraktam, hogy nem sodorja le a szám az anyagot. Amint a fogakhoz ér fehabzik, úgyhogy biztos, hogy valamilyen oxidálódó anyag, peroxid, mi egyéb, a számon lévő sebed csípi, amúgy nem mar. Igazából elsőre egy alapos fogmosásnyit fehérített, a hosszútávú hatásáról később írok.