Ebelin

Ár:   399 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   DM   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: zsizska, Módosítva: 2014. július 23.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   DM
Kategória:   Ecsetek

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

VÁSÁROLD MEG

Ebelin 8db-os Smink - Alapozószivacs
Ár: 699 Ft , Eladó: DianaS
Állapot: Új, Helyszín: Kunszentmárton, Tápióság, Szolnok, fizetés: Személyes átvétel vagy posta

bibi24

Nancika

2016. augusztus 22.

Viszonylag kedvelem ezt a szivacsot. Nem mondom, hogy a csúcsok csúcsa, de pont ideális, arra, hogy bedobjam a neszeszerembe (mivel picike), és ha nap közben hirtelen javításra szorulna a sminkem, ez mindig kéznél van. Szerintem könnyen tisztítható, szépen lehet vele dolgozni, bár nem tökéletesen, de arra, amire én használom, tökéletesen megfelel.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. augusztus 22.

baraugsztin

Bőrtípus: Zsíros
2016. január 18.

Penzkidobas! Egyszeruen borzalmas ez a termek..persze beszelhetnenk ar ertek aranyrol de minek mikor az alapveto funkciojat nem vegzi el ?! A szivacs malik ,az alapozot magaba szivja es semmit sem visz fel az arcra csak apro foltokat hagy a boron..kisem lehet mosni rendesen igy az alapozo ott all benn a kis retegeiben.Szornyu!Nem volt sok 600ft korul mozog az ara igy nem mondom hogy annyira lenullazott hogx beszereztem de nagyon kar volt..

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. január 18.

Someone92

2015. május 17.

Nagyon szeretem ezt a szivacsot,mert jó az anyaga, eléggé strapabíró, könnyű vele bánni, és praktikus táska volt hozzá. Az ára nekem kicsit drága, de egyszer kell megvenni. Ajánlom mindenkinek, aki az alapozóját nem kézzel szeretné felvinni.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. május 17.

nta2

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2014. július 23.

Nagyon jó, tömör, masszív és kézreálló szivacs, sokkal jobb mint a Rossman-os társa. Tasakja ráadásul erős strapabíró anyagból készült, amin húzózár van, így bármikor magaddal viheted a táskádban, nem szennyeződik.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2014. július 23.

zsizska

2014. június 9.

A tojásformája miatt nagyon jól lehet oszlatni szem alatt, illetve az arc minden pontjára jól illeszkedik. Számomra az ecsetekkel szemben annyi a hátránya hogy nem fér bele az ecsettárolóba.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. június 9.