Ebelin Professional Ferde Fejű Szemhéjpúderecset és Applikátor
Ár: | 999 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: dorothea, Módosítva: 2013. július 10.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | DM | |
Kategória: | Ecsetek | |
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Nekem egy régi ecsetem van, az már megszűnhetett, annak a végén nem volt applikátor, csak a ferde fejű ecset. Néha használom csak, szerintem nem olyan jó ez a forma, de az eveline ecsetek összességükbe jó minőségűek.

Az applikátor részét nem használom, viszont a másik fele tökéletes. A szemöldököm formázására használom, szóval mindennapos használatban van, nagyon puha és szép végeredményt lehet vele elérni.

Csak a ferde fejű részét használom leginkább, főleg az alsó szemhéjon és szemöldök formázásra is egész jó! :)

Amikor megvettem, nem igazán tudtam mire is fogom használni, de úgy voltam vele nem baj ha van egy ferde fejű ecset is a repertoárban. Az applikátor részét sosem használtam. A ferde fej az alsó és felső szempilla vonalában jól használható, de nekem erre jobban bevált a ceruzaecset. Szemöldök festésnél viszont jó szolgálatot tesz, de én ritkán festek szemöldököt. Szóval ő a legkevésbé használt ecsetem. Nem pontozom le, mert amúgy teszi jól a dolgát, és a mosással sem volt eddig gond.

Nagyon szerettem ezt az ecsetet, gyorsan és szépen tudtam vele dolgozni (igaz, hogy nem volt még drágább ecsetem, így nincs összehasonlítási alapom). A múlt idő oka, hogy sajnos nyomtalanul felszívódott a fürdőszoba-sminkasztal-fiók bermudaháromszögben. Másik fajtát vettem helyette, de csak azért, mert még mindig remélem, hogy előkerül. Ha nem, újraveszem.

Nekem egy kicsit kemény az applikátor része, de a másik fele tökéletes :)

Nekem egy kicsit kemény az applikátor része, de a másik fele tökéletes :)

A reklámok, bloggerek, stb. hatására nem sokat vártam ettől az ecsettől. Előtte volt már Avonosom, Sigma utánzatok az Ebayről, stb. Szemöldökfestésre vettem. Meglepődve tapasztaltam, hogy ez a legjobb minőségű ecset, ami valaha a kezembe került. (Ez vonatkozik a többi Ebelin ecsetre is.) Már vagy 20x kimostam, egyáltalán nem hullatott magából. Puhácska mégis erős a tartása, nagyon praktikus, jól használható. A festéket, port tökéletesen felveszi és eloszlatja. Nem találok rá szavakat, és bánom, hogy olyan sokat fektettem drága ecsetekbe, utánzatokba. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Picit nagy a feje ennek az ecsetnek, de a szepen felveszi a szemhejport es nem potyog le rola. En akkor hasznalom ha nem akarok pontos vonalat huzni, es ugy nekem tokeletesen mukodik.