Ebelin

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   DM   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: dorothea, Módosítva: 2013. július 18.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   DM
Kategória:   Ecsetek

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Liela

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2023. január 1.

Imádom. Nem hullik a szőre, könnyű, vxtra puha, nagyon szépen lehet vele dolgozni. Veszek még a márkától más ecsetet is szerintem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. január 1.

vivcs1

Bőrtípus:  -
2022. április 7.

Imádom, strapabíró és megéri az árát.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. április 7.

Imádom, strapabíró és megéri az árát.

Dyana91

2021. február 28.

Számomra ez a tökéletes pirosítóecset! Nem hullik a kefe része, a pirosító megfelelő mennyiségben tapad rá és pont kézre esik, könnyen felvihető vele a pirosító.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. február 28.

Lina14

2019. augusztus 24.

Nekem highlighterhez jobban bejött, pirosítóhoz egy kicsit tömött, de valóban puha. Mosásnál nem hullott.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. augusztus 24.

Amadea

2019. február 16.

Ezt az Ebelin ecsetet is nagyon szeretem, puha, jól felveszi a festéket, nem hullik a szőre, pedig évek óta használom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. február 16.

adriabiro

2018. május 15.

Nem rossz,kicsit hullik de az előző változata sokkal jobb volt

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. május 15.

Nem rossz,kicsit hullik de az előző változata sokkal jobb volt

Betty05

Bőrtípus: Zsíros
2017. május 10.

Nagyon elégedett vagyok ezzel az ecsettel!!!!! Megérte az árát, nekem van egy ferde pirosító,és egy púder ecset van meg, 2 éve vannak meg ugyan olyan tökéletes állapotban vannak mint amikor meg vettem, egyáltalán egy darab száll sem hullót ki belőlük.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. május 10.

lidocain

Bőrtípus: Zsíros
2017. április 21.

Nem használok olyan sűrűn pirosítót, de nekem bevált. Jól el tudom vele találni a mennyiséget, puha, nem hullik, az árához képest szerintem elég jó minőségű ecset.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. április 21.

Alysse

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2017. január 27.

A lila nyelű változat van meg, a legelső ecsetem. Szégyenkezve, de bevallom, hogy azért vettem meg, mert elég tömöttnek tánt púderhez és a púder ecset drágább volt, így ezt vittem el :D. Most már rendeltetés szerűen használom, de meg kell, hogy jegyezzem púder ecsetnek és pirosító ecsetnek is jó. A szőre nagyon puha, nagyon kellemes az arcon.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2017. január 27.

anna09

2016. szeptember 10.

Nekem egy egyszínű fekete van, de szerintem ugyan ez, csak a design változott az évek alatt. Régebben akartam venni egy drágábbat, mert előtte még egy gyerekkori, gyerek smink szettes ecsetet használtam :'D Szerintem rendben van pirosító felvitelére, bár sose értettem, hogy múlhat egy ecseten, egyszer ha megértem (dolgozok egy szuper drága ecsettel), updatelek!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. szeptember 10.