Ezt a terméket már nem gyártják!

Ebelin Professional Púderecset
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | DM | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Sopetil, Módosítva: 2022. március 25.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | DM | |
Kategória: | Ecsetek | |
Nagyon szeretem, jó tömött a feje, nem szórja el a kőpúdert (porpúderhez nem ajánlom annyira, nekem azzal nem nagyon jött be)
Ha valaki gondolkodik rajta szerintem teljesen megéri az árát, több mint 2 éve használom (bármennyire is nem higiénikus ennyi ideig használni bármit is), és nem hullik, nem deformálódott el, nagyon meg vagyok vele elégedve.

Igazán jó kis ecset. Kb 5 perc alatt tudom le a mindennapi sminkelést, így szakértő épp nem vagyok, de azt elmondhatom, hogy: puha, nem hullik, szépen eloszlatja a púderem. Néha csak amiatt is megtörölgetem vele az arcom, mert olyan kellemes érzés:)

Ez egy nagyon jó kis ecset szuper áron, talán egy kicsit lehetne tömöttebb, mert mattításra így továbbra is szivacsot használok, de így sem bánom, hogy megvettem. :)

Az egyik első ecsetem volt, de milyen jól választottam! Eszméletlenül puha a szőre, sűrű, tömött, de lazák a szálai. Hetente-kéthetente mosom, de nem hullik a szőre és gyorsan szárad. Jessup púderecsettel tudom összevetni, az még puhább, de ezt jobban szeretem, elegánsabb a kivitele és öröm hozzáérni. Mostanában mintha "lötyögne" a ragasztásnál, remélem, nem fog szétesni.

Evek ota hasznalom es meg mindig semmi baja :) Nem hullik, nem esett szet, semmi baja. Pedig nyustolom rendesen. Puha, teszi a dolgat. Ennel tobbet nem is varok el egy drogerias ecsettol
Szuper, ajanlom mindenkinek!

Szuper, ajanlom mindenkinek!

Nagyon elégedett vagyok ezzel az ecsettel!!!!!

Nagyon elégedett vagyok ezzel az ecsettel!!!!!

Életem első ecsete, így nem tudok mihez viszonyítani, de nekem nagyon bevált.
Egyáltalán nem hullanak a szálai a többi hasonló márkájú ecsetemmel szemben, ami tök jó. Körülbelül 2 éve használom, és egyedül a nyele vált le a fejéről amit újra kellett ragasztanom de mostmár szépen állja a sarat.

Életem első ecsete, így nem tudok mihez viszonyítani, de nekem nagyon bevált.

Imadom ezt az ecsetet!! Teljesen impulzusvasarlas volt, nem szamitottam semmi extrara, de amikor kiprobaltam otthon totalisan szerelembe estem vele. Nincsenek draga ecseteim, szoval nem tudom osszehasonlitani massal, de egyertelmuen jo vetel volt. Szeretem hasznalni es mar gondolkozom, hogy veszek meg egyet biztos, ami biztos :D

Egyszerűen imádom ezt az ecsetet. Puha, tömött, masszív, jól el lehet vele oszlatni a púdert, nem lesz "lisztes" hatású az arcunk. Könnyen tisztítható, s egyáltalán nem hullik a szőre. Ár/érték arányban tökéletes termék. Jár neki a maximális 5 csillag! :)

Elso igazi puder ecsetem. Elsore elvarazsolt, a puha szore, a tomott szalak na meg hogy nem hullik. Tobb mint fel eve van meg, es a mai napig csodalatosan mukodik. Ha esetleg elhasznalodok tuti ujra veszem. 5*