EcoTools 5 db-os Fresh&Flawless Szett
Ár: | $14.99 | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | 5 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: svivko, Módosítva: 2013. szeptember 12.
Ár: | $14.99 | |
Kiszerelés: | 5 db | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Természetbarát.
Rendkívül puha babusznyelű ecsetek, újrahasznosított anyagokból.
- lapos korrektor ecset
- buffing korrektor ecset
- precíziós alapozó ecset
- complexion blending ecset
- púderecset
Travel-size méretűek.
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Rendes méretű pirosito ecset van meg
Nagyon pihe puha selymes és tényleg szépen lehet vele dolgozni

Rendes méretű pirosito ecset van meg
Nagyon pihe puha selymes és tényleg szépen lehet vele dolgozni

Amikor megérkezett a csomag , előszőr nagyon meglepődtem, tényleg nagyon kicsik az ecsetek. Olyan, mintha egy kislány játék készlete lenne. :)
Ha üzletben láttam volna és nem csak képen, akkor lehet, hogy nem vettem volna meg.
Az öt ecsetből az első kettőt egyáltalán nem használom, a maradék három egész jó.
A legjobb szerintem a képen a jobb szélső: használható satírozáshoz, vagy szem alatt a korrektor eldolgozásához.

Nem lelkesedek érte túlzottan. Nagyon zavar, hogy ennyire kicsik. Pl. a belnding brush egyszerűen nem tud a kezemre állni. Biztos jobban utánanyúlnék, ha nem lenne jobb...Nekem nagyon tetszenek az Ecotools ecsetek, a nagy nyelűeket szívesen használom, de azokkal együtt ezek a picikék alulmaradnak, gyakorlatilag csak porfogók...Tehát, az ecotools minőség az 5 csillag, de ezek a "miniutazósak" kihasználtság és használhatóság szempontjából közepesek...hát, még ennek ellenére is 3,5 csillag lenne a minősítésem, ha lehetne, mint 4...

Nagyon szeretem ezt a kis szettet :) Főleg azért, mert teljes mértékben "cruelty free" ecsetek amik nem állati szőrből készültek.
Nagyon finom puhák és tartós kis ecsetek aminek nem hullik a "szőre" egyáltalán. Minden egyes darabját imádom, főleg balról a 2.-at használom a szem környékére korrektornak, hogy eltüntessem a sötét karikáimat :)
Az árukról meg nem is beszélve ;)
Csak ajánlani tudom :)

Az árukról meg nem is beszélve ;)
Csak ajánlani tudom :)

Kedves utazókészlet, sosem indulok el nélkülük, kis méretüknek és az ajándék szütyőnek köszönhetően pedig bármelyik táskám alaptartozékai. Egyetlen gyenge darabja van, ő pedig a precíziós alapozó ecset. Alapozónak keskeny, korrektorecsetnek hosszú... A csomag többi tagja tökéletes, Ecotools minőségben még sosem csalódtam. :)

Bogitól szereztem, egy kedves KM-es csajszitól.
Nagyon cuki kis ecsetkészlet, szép virágmintás, bambuszos nyéllel, puha szőrrel. A doboza is cukorfalat, bár csak otthoni tárolásra jó. Kifejezetten ilyen kicsikéket kerestem. Neszesszerbe szántam. Az 5 darabból egyedül az alapozóecsettel nem tudok elég gyorsan dolgozni, mert nagyon kicsi a feje. A többi nagyon jó. Több funkcióra is alkalmasak-teszteltem őket. A kedvenc a buffing concealer és a complexion blending lettek.
Nos az alapozóecset lehúzza a szettet, de nem tragédia, 4-es és 5-ös közé esik az értékelésem, de felkerekítem, mert a blending ecset kisegít így megadom az 5-öst.

Bogitól szereztem, egy kedves KM-es csajszitól.

Fél év után a véleményem a szettről...
Csuda egy gyönyörű szett ez. Az ecsetek nevei az ecset végébe égetve, a minőség a szokásos tökéletes ecotools, az ár alacsony - 3000Ft, iHerbről rendeltem.
Csodás. 5 pöpec ecset, mini nyéllel, de a szőrös felüket szerencsére nem érte zsugor. :)
A púder ecsetet (képen a magenta színű) én pirosításnak találtam a legkiválóbbnak. Eszméletlenül szépen, egyenletesn dolgozza bele a bőrbe a pirosítót, aprólékosan lehet vele építgetni, tökéletes pírt adva az arcnak. Tényleg remek ötlet, hogy kisebb fajta ecsettel pirosítsunk szerintem, hiszen annyi elrontott *pofontól piros* arcpirosítást látni manapság, ezzel ez a jelenség majdhogynem lehetetlen. :)
A blending brusht az előbbi mellett jobbra, én kontúrozásnak, highlightolásnak, púderezésnek találtam a legjobbnak.
A precíziós alapozóecsetet leginkább semmire nem jó, korrektorhoz túl hosszú a szőre, szemre túl nagy, krémes szemhéjfestékekhez túl szintetikus, nem veszi fel a krémet, maximum alapozáshoz orrcimpa közül, állnál stb el tudnám képzelni, de én nem az a fajta vagyok, aki efféle műveletekhez külön ecsetet használ.
Buffing korrektor: all time favorit(!!!), olyan gyönyörűen tudom eldolgozni a lapos korrektorral (zöld) felhordott és elsimított korrektor széleit, hogy az valami mesés. Közelről sem látni a korrektor széleit, egyenetlenségeit, mintha tök természetes lenne! :O Ezenkívül szemsmink széleit tökéletesen lehet vele eldolgozni. Minden sminkelő lánynak kéne egy ilyen! :)
Végülis szeretem ezt a szettet is, hiszen jó minőségű nem vedlő, tökéletesen formáranyírt ecsetek.
Ajánlom mindenkinek, akinek megtetszett a dizájn, és nem zavarja a rövid nyél!
Akit megfogott a buffing korrektor ecset, megtaláltam ez ebayes olcsó, de jó minőségű, szintén szintetikus megfelelőjét, az eladó megbízható, rendeltem már tőle, az ecset sem gagyi:
UPDATE:
Abszolót kedvenc - nagyon hiányozna, ha nem lenne ecset lett a PÚDERECSET! :) A kedvenc kontúrozó ecsetemmé fejlődött - több mint 2 éve. Szálvágása, minősége, tömöttsége, tökéletes a csontosításhoz, polipként ""tapad"" a bőrre, és dolgozza el a leghalványabb éleket is.
Önmagában ismét megvenném.

Fél év után a véleményem a szettről...
Ajánlom mindenkinek, akinek megtetszett a dizájn, és nem zavarja a rövid nyél!
UPDATE:
Önmagában ismét megvenném.

Igazából svivko után már semmit nem tudok hozzátenni a méltatásához, legfeljebb azt, hogy a zöld nyelű korrektorecsettel is nagyon szépen lehet dolgozni, talán a kedvencem a készletből. A buffing korrektorecset tényleg tökéletesen beválik szemsmink tökéletesítésére is, én csak arra használom. A többi darabot is csak ajánlani tudom. (Kivéve szegény precíziós alapozóecsetet, ő tényleg haszontalan, de inkább tekintsük ajándéknak a többi mellé, aki még nem találta meg a célját...)