EcoTools Detailed Lip Brush
Ár: | $3.99 | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: svivko, Módosítva: 2015. július 14.
Ár: | $3.99 | |
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ecsetek | |
- Környezetbarát mind a termék, mind pedig annak a csomagolása.
- Rendkívül puha, teljes mértékben cruelty-free, újrahasznosított anyagokból (bambusz, alumínium).
- Lip-On-The-Go használat, nyugodtan táskádba/neszesszeredbe dobhatod, kupakja megvédi a táskádat attól, hogy minden rúzsos legyen, Te viszont nyugodtan rúzsozhatsz akár minden nap, lesz mivel touch up-olni.
Szeretem, bár a kupak számomra nem záródik olyan erősen, ahogy azt egy rúzsecsettől elvárnám. Könnyen tisztítható, tömött és szépen lehet vele felvinni a termékeket az ajkakra. Meglehetősen fix a feje, a szálai dússágának köszönhetően viszonylag "kemény", így a megrajzolt kontúrt is szépen el lehet satírozni a segítségével. A kevésbé erős záródás miatt -1 csillag.

Nagyon szeretem ezt az ecsetet! Nem is értem, hogy amerikában miért ilyen olcsók a profi cuccok, kár, hogy nálunk nem ez a jellemző. Mindenesetre ahogy Svivko írta, simán ideér. :)
Na de az ecsetre visszatérve: tényleg pillekönnyű és kicsi, neszeszerbe dobós, és nagyon gyönyörűen, pontosan és precízen lehet vele felvinni a pigmentált, erős színű rúzsokat is. Szerelem. :)

Szeretem-ecset. Nagyon könnyű, már-már pehelykönnyű darab, így nem ettől lesz nehezebb a neszesszerünk :) . Plusz nagyon ízléses matt barnás rosegold ecset, nem olyan, mint a képen ( de eredeti, iHerbről rendelt ), az egyik legszebb darab a gyűjteményemben. A kupakja masszívan záródik; így kizárt a maszatolás.
Szőre puha, picit hosszabb, mint a megszokott, nálam ez is pluszpont, így szerintem sokkal kényelmesebben lehet dolgozni.
Rúzsra, liptint-re, matt krémekre is bevált, nem hullik, és viszonylag könnyű (ajakecsetekhez képest) tisztítani.
750 Ft-ért szinte ajándék termék. :)
Ha valaki kezdő iHerbező lenne, először is tájékoztatásul közlöm, hogy eddig semmi problémám nem volt a 3 rendelés alatt, minden ment, mint a karikacsapás, akár 25, akár 4 dolláros szállítást választottam 1,5-2 hét alatt megjött a doboz,lehetett örülni. :)
A kuponkódom a linkre kattintva lehet elérni;
Az első iherbes rendelésedből ez alapból - 5$-t jelent bármilyen értékben (tehát ingyenes a szállítás + 1 dolcsi), -10$-t pedig 40$ feletti vásárlásnál. :) És egy hatalmas virtuális cuppanós tőlem, így én is juthatok kedvezményekhez!

750 Ft-ért szinte ajándék termék. :)
A kuponkódom a linkre kattintva lehet elérni;