EcoTools Legyező Ecset
Ár: | $6.99 | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: svivko, Módosítva: 2013. október 4.
Ár: | $6.99 | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Szintetikus szőrből, és organikus bambusznyélből készült ultrapuha legyezőecset.
Pirosításhoz, kontúrozáshoz, a szemsminkről lehullott felesleges por eltávolításához.
Multifunkcionális ecset.
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Valóban ultrapuha, éppen ez az, amiért nem mélyült el jobban a kapcsolatunk és annyira ritkán nyúltam érte egy év alatt, hogy nemrég nyugdíjaztam is. Ámbár az előzőekben említett "futottam a hóban" pirosításhoz tényleg jó lehet, szóval lehet, hogy még megpróbálom, mert vannak olyan pirosítóim, amiknek a textúrájához megfelelhet. A highlightereimhez sajnos nem vált be, mert azok sokkal keményebb textúrájúak, ez az ecset nem tudta őket felvenni, túl puha volt hozzájuk. Számomra túlságosan szintetikus érzetű is, olyan furcsán puha. A méretét sem találtam el, túl széles, túl vastag, sokkal kisebb fejű ecsetekkel szeretek highlighterezni, ezzel nem tudtam precízebb munkát végezni.

"Futottam a hóban" pirosításhoz vettem (= a festék halványan nagy felületen terítéséhez). Nagyon jól teljesít, finom és puha. Kellőképpen tömött is. A mosást jól tűri, a formáját megtartja, szálakat nem hullajt, száradás után szépen visszapuhul. Bár ez mindegyik ET ecsetemről elmondható.

Akkor végre véleményezem is :-) . Szóval jó nagy, rettentően puha de megfelelően tömött. Kontúrozáshoz nekem nagyon bevált, a teljes felület ide-oda mozgatásával a homlokom felső részét, oldalaival a halántékrészt és a járomcsont alatti részt tudom szépen kontúrozni. Pillanatok alatt elvégezhető vele a művelet. Nagyon praktikus, csak ajánlani tudom, főleg ennyi pénzért.