Patikai gyógykrémek, termékek

4.5
Hozzáadva 2019.08.12.by

WorkingClassGirl

50 g

A korábbi Avibonhoz hasonló összetételű francia patikai kenőcs.

Aktív összetevők (100 g-ban): 200.000 nemzetközi egység olajos A-vitamin koncentrátum (retinol acetate, retinol propionate, retinol palmitate)

Egyéb összetevők: Macrogol 400, Macrogol 4000, Polysorbate 80

2024.05.07. 15:46

Nagyon hatásos krém.Sajnos már nem rendelhető abból a bizonyos patikából, csak franciákat szolgálnak ki.Találtam más külföldi oldalon is de nem ugyanazok az összetevők sajnos, így marad a franciaországba látogató ismerösöknél a kuncsorgás :)

2025.02.21. 23:07

@rozsa83 Szia! Most néztem egy videót, amiben szó volt erről, azért kerestem rá. apotekos.com oldalon találtam és szállítanak ide is. Egyébként a videóban kifejezetten azt mondta a doki, hogy ez azonnali hatású, nem hosszútávú retinol. Vagyis pont az összetevők miatt csíp, viszont másnapra látható a hatása. Hátha segítség mindkét infó Neked vagy valakinek. :)

2024.04.30. 07:08

Én is onnan rendeltem aki kiírta ide. Én tegnap használtam elsőre. Én nem ráncokra vettem, hanem pattanásokra, textúra miatt. Nekem nem irritált ez az egyik leggyengébb retinol extra száraz bőrre kell felvinni miután megmostad az arcod és aztán rá hidratáló olyan 5-8 perc után és nekem nem lesz ragadós vazelines. Nyilván az elején tud fura lenni. Nekem szépen egységesítette a bőröm. Jövök update-tal majd. Pattanásokkal hogy fog segíteni az a nagy elvárásom!

2024.04.09. 14:29

Nem szívesen pontozom le ennyire, mert elég sokáig volt hű társam, de nem mondhatnám, hogy vártam a találkozásokat. Hosszú kapcsolatunk miatt mást nem próbáltam -illetve de, csak az nagyon nem jött be- ezért nem nagyon van eredményesség tekintetében összehasonlításom. Az biztos, hogy a bőrképem egységes lett a hatására, mély ráncaim sem nagyon vannak, de a vazelines állaga megszokhatatlan. A maradékot a kezemre kenem, az arcomra pedig mással próbálkozom.

2023.06.03. 16:25

Nehezen beszívódó, tömény kenőcs. Lehet, évtizedek óta a francia nők alap terméke, és kategóriájában régi motoros. Most már vannak könnyebben használható és beszerzhető retinolok, nem fogom újra venni

2022.12.29. 07:51

A Krémmániát böngészve találtam rá erre a készítményre. A hozzászólásokból úgy tűnt, hogy megér egy próbát. Így rendeltem én is, az itt megadott linken. Nagyon pozitív volt számomra a patika kommunikációja. Épp hiánycikk volt, értesítettek, és felajánlották, hogy, ha gondolom, törlik a rendelésemet. Mivel nem volt sürgős, kivártam. Aztán pár hét múlva küldték is, az előzőleg közölt határidőt betartva. A krém nagyon sűrű, ha alákrémezek, be sem szívja a bőröm. Krém nélkül viszont igen. Nem használom minden nap, és csak minimálisan hámlik tőle a bőröm. Azt is úgy kell elképzelni, hogy reggeli arcmosás után krémezéskor "kukacosodik" a bőröm. Ilyenkor átdörzsölöm valamelyik natúr peelinggel. Minimális viszketés van, miután felkenem, az sem mindig. A homlokomon, a 2 szemöldök közötti függőleges mérgesráncokat halványította. És nemrég egy kozmetikus azt mondta, hogy kb 20+-nak néz ki a bőröm, így röviddel 40 előtt. Nekem ennyi bizonyíték elég. Köszi a tippet lányok!!!

2022.11.06. 10:23

Nagyon sokáig elég volt, igaz, elég óvatosan bántam vele. Nem tudtam pontosan mit csinál, mert kompletten rutinoztam, de a bőröm egyértelműen szebb lett az elmúlt években. Nekem annyi "panaszom" volt tőle, hogy néha kicsit viszketett tőle az arcom, más gond nem volt. Könnyű elkenni, mert megolvad a test melegétől, de érzetre olyan, mintha zsírral kentem volna be a bőrömet, vazelines na :) Azóta áttértem a tretinoinra, csak emiatt nem vettem meg újra.