Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Hidratáló krémek

Amicell Premium Snail Moisture Smoothing Gel

Hozzáadva 2020.04.14.by

szandi08

Hidratáló és bőrfeszesítő hatású, amely a bőrnedvesség kiegyensúlyozását és a bőr simítását segíti. Arcápoló és testápoló is egyben, bőrfeszesítő, növeli a bőr rugalmasságát. Világosító hatású, így a bőr sötétebb foltjainak, ill. korábbi hegeinek világosítására is kiváló, egyszerre nyugtatja és táplálja a bőrt. Pattanások után nem marad heg vagy folt, száraz és zsíros bőrre egyaránt használható, segít visszaállítani a bőr egyensúlyát.

Fő hatóanyagai: csigaváladék filtrátum, kollagén és növényi kivonatok (rozmaring, teafa, kamilla, menta és levendula).

2020.11.14. 16:01

Kombinált bőr
Túlérzékenység

Nagymamámtól kaptam, amit fentartásokkal kezeltem, de nagyon kellemes meglepetés! Állaga teljes szerelem: az én problémás, sokszor túlérzékeny bőrömet tökéletesen nyugtatja, a sebeket halványítja és teljesen beszívódik. Néha kicsit kevésnek érzem, ilyenkor teszek fölé egy plusz hidratáló réteget. Véleményem szerint parfüm nem való arcra, jobban örülnék, ha nem lenne, de "sajnos" nagyon szeretem az illatát is. :) Arcra és testre egyaránt bevált. Nem biztos hogy újraveszem a benne található parfüm miatt. Az biztos, hogy kísérletezni fogok és ha nem találok ár-érték arányban jobb terméket, örömmel térek vissza rá!

2020.06.13. 07:03

Száraz bőr
Pirosság (rozacea)

Nagyon szeretem, gyorsan beszívódik, nincs olyan eros, tömény illata. Kellemesen hidratál, sokáig elég egy doboz.