Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Anua Heartleaf 77% Soothing Toner

3.5
Hozzáadva 2024.01.12.by

szandi060

Nyugtató, gyulladáscsökkentő toner ázsiai gázlóval. A koreai toners pecialista Anua márka többszörös díjnyertes, közönségkedvenc bőrnyugtató tonere. Használata után a bőr egészséges, hidratált, teltebb és simább lesz.

• 77% Houttuynia Cordata kivonattal: Délkelet-Ázsiában őshonos virágos növény, gyulladáscsökkentő, antibakteriális és antioxidánsokban gazdag.
  • Glicerinnel, Panthenollal és betainnal nyugtatja és hidratálja a bőrt.
  • Portulaca Oleracea kivonat: NMF-ket, ( bőrazonos összetevők) antioxidánsokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.
  • Puha, hidratált és egészséges bőrért.
  • Dehidratált, száraz, és gyulladásra hajlamos bőrre alkalmas toner.
$25-tól

2025.01.04. 09:54

Pattanások (acne)

Nem tudok róla rosszat mondani, mert teszi a dolgát, de nem is tudom rá azt mondani, hogy csodaszer. Nyugtatja a bőrömet, kellemes érzést ad. De nem fogom újra venni, mert nem láttam azt, hogy elengedhetetlen része lenne az életemnek.

2024.12.11. 20:56

Tág pórusok

Egy minit vettem, nagyrészt el is fogyott. Ami tetszik benne, hogy nagyon minimál, illatmentes, és egész jól hidratál és nyugtat. Ami nem, az az hogy egy picit tapadós érzetet hagy, illetve hogy azért semmi extrát nem adott. Amikor hisztis a bőröm és egészen minimál a rutinom, akkor jól jön, de amúgy nem érzem hogy ez "kell". Valószínűleg nem fog hiányozni sem.

2024.12.10. 12:20

Normál bőr
Pattanások (acne)

Nyugtatja a bőrt, arctisztítás után használom, kellemes érzetet kelt.

2024.12.07. 11:26

Túlérzékenység

Hormonális változások miatt a bőröm kiszáradt viszont pattanásos lett. Koreai rutinomba építettem a két arctisztitás utáni lépésnek. Először mikor a tenyerembe vettem, azt hittem kb. annyi hatása lesz, mintha vizet paskolnék bele. De kellemesen csalódtam. Az érzékeny száraz részt azonnal megnyugtatta, táplálta, hidratálta, a pattanásokra pedig antibakteriális hatása van. A pattanásokra más célzó terméket találtam de a tonerrel nagyon elégedett vagyok és marad a rutinomban.

2024.11.12. 11:49

Száraz bőr
Bőröregedés

Egy 40 ml-es kiszerelésű mintát próbáltam ki a termékből - a reggeli arcápolási rutinom részeként első lépésben vittem fel a bőrömre. Sem pozitív, sem kimondottan negatív hatását nem éreztem: egy alap, nem bántó, semleges toner volt az én száraz (jellemzően pattanástalan) bőröm számára. Nem éreztem, hogy a bőröm hidratáltabb lenne vagy kevésbé érzékeny; az előttem szólókkal egyetértve, kicsit olyan érzésem volt, mintha vizet pacsmagolnék az arcomra.

2024.11.05. 08:57

Pattanások (acne)

Az én (zsíros/kombinált) bőrömmel semmit nem csinált, mint a víz. Rosszat sem okozott, de jót se