Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Laylie
C-vitaminban gazdag acerola kivonatot tartalmaz, illetve ásványi anyagokban és más szervetlen anyagokban gazdag forrásvíz tartalma által megnyugtatja és hidratálja a bőrt. Tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket és a sminkmaradványokat. A sorbet-szerű balzsam a bőrrel érintkezve olajivá válik. Nem kell aggódni a kiömlés, pazarlás miatt Egyetlen lépésben eltávolítja a nehéz sminket. Húzódó érzés nélkül hidratálja a bőrt tisztítás után. Nem irritáló összetevőkből áll. Nem tartalmaz mesterséges színezékeket. Javítja a bőr megjelenését, miközben eltávolítja a sminket.
Utoljára szerkesztve: 2025.04.01. 05:25 - 2025.03.19. 16:48
Eddig három különböző márka balzsamját próbáltam. Különbség csak az árukban volt, a dolgát ugyanolyan szépen tették. Ebbe a termékben minimális parfüm van, ami miatt az illatát kifejezetten szeretem. Homályos látást ez is okoz ha belemegy a szembe, de már megszoktam. Spatula miatt pedig úgy veszem észre sokkal kevesebbet veszek ki a tégelyből, ezáltal tovább is tart. Nem olcsó, de akciósan megéri megvenni.
2024.06.02. 06:25
Szuper első lemosó. Szeretem az állagát, ahogyan a bőr melegére felolvad. Jó, h van hozzá spatula és nem kell belenyúlkálni a krémbe. Nálam kicsit gyorsan fogy, mert nem jöttem még rá, h mennyit kell felszedni egyszerre a spatulával. Nem okoz irritációt, jól lehozza a fényvédőt, sminket. A szemembe nekem is sikerült már bele kennem, nem csípet, de a homályos latás nálam is jelentkezett. De ha ügyesen bánik vele au ember, nem okoz gondot. Összeségében jó termék, az ára kicsit húzós, de akciósan megéri.
2024.05.03. 11:08
Megvallom, hogy sztár behatás miatt vettem meg egyáltalán, és a célnak megfelel. Nagyon jó a kiszerelés, tök jó, hogy jár hozzá a pici spatula. A szemem viszont nem bírja. Használat után homályos látás érzet és szemszárazság jelentkezik. Lehet, hogy a benne lévő minimál parfüm irritálja ennyire, megpróbálkozom azzal a verzióval amelyikben nincs. Szerintem ár-érték arányban teljesen megéri, mert mindjárt két hónapja használom és bőven van még belőle.
Utoljára szerkesztve: 2024.06.02. 07:05 - 2023.11.20. 13:48
Nagyon nagy reményekkel vettem meg, mert baromi aranyos kiszerelése van és esztétikus minden szempontból. Amúgy tényleg nagyon szépen leszedi a sminket, de sajnos nekem a szemembe már a második használatkor belement és igaz, nem csípett, de homályos volt a látásom, amit vízzel sem bírtam kimosni, Nem tántorított el, használni fogom arcra, de a szemsmink eltávolítására inkább maradok a micellás víznél. Nem fogom lepontozni, mert lehet csak én voltam a béna, talán egyik este felbátorodom, és megint kipróbálom szemre is. Azon kívül remekül teszi a dolgát és szerintem újraveszem.UPDATE 2024.01.15Minden csillagot megérdemel ez a lemosó. Rájöttem, hogy tényleg én bénáztam és belement a szemembe, emiatt lett homályos a látásom. Az utóbbi 3-4 hétben csak ezt használom sminklemosónak és a vízálló szempillaspirált is simán leszedi. Szemet ne is próbáljátok meg kinyitni közben, mert ha kicsi is belemegy, akkor eléggé kellemetlen. Imádom a textrúráját és nagyon nagyon kicsi elég egy egész arcos sminket lehozni. Egyértelmüen újravevös lesz, hacsak nem próbálom ki elötte a Geek&Gorgeous Mighty Melt lemosóját, amiröl jókat hallottam. De addig is, ez nagy kedvencem. Kár volt megvenni a micellás vizet, mert azóta nem nyúltam hozzá, ahogy rájöttem a megfelelö technikára ennél. :D
2023.10.05. 09:33
Nagyon jó termék, de nem jobb mint a többi balzsamos/olajos lemosó (Clinique, TBS stb). Leszed minden sminket nem pattogok ki tőle... de kísérletező tipus vagyok ezért kipróbálok mást! Mindettől függetlenül jó szívvel ajánlom.
2023.07.08. 19:02
Ez az egyetlen lemosó ami 100%ban le tudja szedni a tusomat. Ha jól számolom, negyedik tégelynél járok <3 csak ajánlani tudom, nem szárít és nem hagy zsíros érzetet maga után.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.