Szépségvitaminok

Beauty Breast Mellnövelő Kapszula

2.5
Hozzáadva 2013.10.28.by

anonymous

A Beauty Breast kapszula hatására a test fokozza / újra termeli az ösztrogén hormont, ami a mell szövetének feszességéért és a mellek növekedéséért felelős. Tisztán növényi alapú természetes szer, nem tartalmaz ösztrogént és hormonokat. Hatására a mellek szebbek és feszesebbek, átlagosan egy-két mérettel nagyobbak lehetnek. Rendszeres szedésével akár már pár hét elteltével érezhető a pozitív változás.

2019.02.28. 08:16

Most fizettem be egy három hónapos kúrára. Előtte bustural krémet használtam, 3 tubus fogyott. Kicsit nőttek tőle, nem olyan figyelemre méltó,de lehet ha fél évig használnám hatásosabb lenne. A BB kapszulát egy hete kezdtem, minimális feszülés van, szemmel látható eredmény még persze nincs. Majd beszámolok róla ha lesz. De persze szerintem az sem mindegy hogy ki szedi, milyen állapotban vannak a mellei, hány éves, hogyan reagál a szervezete stb. Nyilván egy huszonéves egyébként sem túl rossz állapotban lévő mellekkel nagyobb reményeket fűzhet minden ilyen termékez, mint egy változó korban lévő nő, mondjuk 3 gyerek szoptatása után.

2018.01.11. 10:50

Ez egy... alapos pénzkidobás.

2015.05.23. 18:33

28 évesen a melleimre tekintve mind a mai napig tininek érezhetem magam... Mindig is zavart, hogy a természet "mellesleg" ilyen szűkmarkú volt hozzám, azonban mivel nem szerettem volna soha mű-ciciket, így próbáltam megbarátkozni velük, de azért mindig mozgatott a mellnövelés lehetősége.Gyakorlatilag évek óta szemeztem ezzel a készítménnyel, és most végre rászántam magam, hogy ki is próbáljam, hátha segít.Próbaképp 1 havi adagot rendeltem, ha bármi pozitív változást észlelek, be fogok ruházni a csomagra (3 havi adag + krém).Megelőlegezek 4 csillagot, majd huzamosabb használat után okosabb leszek. 2015.05.21.: ezen a napon kezdtem el szedni, a kezdő állás 86 cm (ami leginkább a széles hátamnak köszönhető).2015.05.23.: 88 cm... elb*sztam volna a kezdő méretszkedést...?! Látványban még nincs különösebb változás, bár nyilván 2 nap után még nem is tudok csodát várni, de kicsit mintha feszesebb/masszívabb lenne... Nyilván ezt befolyásolhatja a ciklus is, de azért bizakodom, hogy a bogyó kezdett aktívkodni.

2014.09.22. 14:26

Régen szedtem, kb. 2-3 hét elteltével kezdtem érezni, hogy duzzadtabb lett a mellem, mint menstruáció előtt, csak kicsit jobban. Viszont hiába rendeltem az újabb adagokat, nem lett nagyobb, sőt. Mintha egy idő elteltével visszacsökkent volna ez a duzzadtság, egyszóval nem volt tartós az eredmény, pedig már kezdtem örülni, hogy milyen jó árban találtam mellnagyobbító készítményt. Kicsit megbolygatta a menstruációs ciklusomat, úgyhogy inkább nem szedtem tovább.