Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Tytto
2014.04.16. 19:48
Hatása rendben van, szépen szőkit. Csak az összetevőivel van bajom.
2013.10.27. 10:43
Az eredetileg közép barna hajam, a vörös hennázás után róka vörös lett, viszont több festés után egyre sötétebbé vált, már csak vöröses árnyalatú sötét barna volt, de én szerettem volna újra szikrázó répafejet, fodrászkellékesnél vettem meg ezt a sprayt, minden hajmosás után fújok rá, utána megszárítom, már az első használat után látszott, hogy élénkebb a színe, most már hetente megkérdezi valaki, hogy befestettem-e a hajamat szőkére, van aki minden héten megkérdezi, az én válaszom pedig "neeem, csak még mindig azt használom" Bár mikor a kezemre került belőle, csípte a bőrömet, remélem, nem kelek majd egyik reggel haj nélkül.