Szépítő elektronikai eszközök

EGGO Infinity Glow Szónikus Arctisztító Készülék

4.9
Hozzáadva 2020.08.04.by

dlrexqs

Mindennapi használatra alkalmas szónikus arctisztító készülék, amely helyreállítja a bőr ragyogó frissességét és fiatalos megjelenést kölcsönöz. Finom rezgésekkel mélyen tisztítja a bőrt, eltávolítja a szennyeződéseket, valamint az olajok és sminkmaradványok 99%-át. Az apró szilikon sörték higiénikus tisztítást biztosítanak, mivel a hagyományos szivacsokkal és ecsetekkel ellentétben rajtuk nem tudnak megtelepedni a baktériumok. A termék kétoldalas feje hámlasztást és arcmasszázst tesz lehetővé, amelynek eredményeképpen a bőr ragyogóbbá és puhábbá válik.

3 színben kapható

28 320 Ft-tól

2024.06.08. 07:41

Egy éve használom majdnem napi szinten (és összesen egyszer töltöttem:D) és nekem bejött. Az arctisztításhoz kevésbé, inkább esténként a hidratáló bemasszírozásához vált be, nagyon jól esik, tkp egy arcmasszázs. Kicsivel puhábbnak, frissebbnek érzem utána a bőröm. Megosztó, hogy valójában mennyire segít, nem segít az arcbőr feszességén stb, de őszintén szólva ez nekem kevésbé fontos. Azért nem 5 csillag, mert 2 kis foga letört az elmúlt héten, így kissé meginogtam abban, hogy mennyire fogja bírni hosszú távon, de hátha.

2023.12.25. 17:48

Nagyon szuper. A bőröm tisztább, simább lett. Maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeket!

2023.09.08. 09:31

1 hónapja használom ezt a kis készüléket és nagyon meg vagyok vele elégedve. Minden este olajos lemosás után a Balea MED lemosó géllel használom és nagyon puha lesz tőle a bőröm. Nekem nem okoz gondot a mindennapi használat, sokkal szebb és egységesebb lett a bőröm mióta használom. A töltéssel sem kell bajlódni, mert eddig egyszer sem kellett tölteni. Nagyon remélem, hogy hosszú életű kis készülék lesz. :)

Utoljára szerkesztve: 2023.09.07. 19:08 - 2023.09.07. 18:49

Nekem pont ebben a színben van meg mint a képen, de nem is ez a lényeg. Kezdésnek a Balea habzó lemosóval heti ütemtervben használva képzelem alkalmazni, ez így jól működik. Hatása alapján a pórosaim zártabbak, selymes tapintású, feszesebb, fényes bőr. Remekül radíroz, tornáztat is kicsit, egységesít, tisztít. Eddig aggódtam, hogy egy kicsit komolyabb alapozást, vagy fényvédőt hogyan távolítsak el maradéktalanul, de ez megoldódni látszik. Előnye, hogy nem bántja az enyhe rozáceám, ami hol erősebb, hol visszahúzódik, de nem ettől a készüléktől. 3-as fokozaton próbáltam a finomabb oldalán, ez beválni látszik, de kiprálom még a többi fokozatot és a másik oldalát is. A hozzá tartozó zselés tisztítót szívesen kipróbálnám, de túlárazottnak érzem. Fátyolmaszk/ pakolás/ szérum/hidratáló krém is jöhet utána. A gép jó nagy méretű, de könnyű és könnyen tisztítható, tetszik az, hogy akár zuhany alatt is használható. Még új a gép, később fogok updatet írni, de már nem bírtam ki annyira de annyira...😊

2023.07.01. 09:10

Sziasztok! Az itteni vélemények alapján vásároltam a készüléket és nagyon elégedett vagyok. Tölteni szinte alig kell, sokáig bírja. A töltőjét sajnos elrontottam és írtam a gyártónak, hogy hol tudok új töltőt venni hozzá és pár órán belül válaszoltak is és ingyen küldtek egy új töltőállomást. Számomra ez hihetetlenül pozitív élmény!

2023.06.19. 12:40

Itteni vélemények alapján választottam a szónikus készülékek közül és nem bántam meg :) tényleg pihepuha szennyeződésmentes bőr a végeredmény! nagyon szeretem. Körülbelül hetente használom és nem a saját lemosójával hanem a G&G jelly joker lemosó zselével, szerintem jól működnek együtt.

Piactér

Több mutatása