Elemental Hialuronsav Oligo - Tiszta
Ár: | 1190 Ft | Kategória: | Szépségvitaminok | |||
Kiszerelés: | 1 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | biobolt, online | Bőrprobléma: | Vízhiány |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: horvathorsi97, Módosítva: 2023. február 13.
Kiszerelés: | 1 g | |
Lelőhely: | biobolt, online | |
Kategória: | Szépségvitaminok | |
Bőrprobléma: | Vízhiány |
A nagyon alacsony molekulatömegű hialuronsav ideális természetes hidratáló tényezőnek számít, bőrön át történő felszívódás, mély hidratálás, öregedésgátló és reparatív hatás jellemzi. Széles körben használják a kozmetikában.
Sodium Hyaluronate
h
Hidratálók: Sodium HyaluronateÖsszetevők megmagyarázva
A hialuronsav só formája, mely a bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (natural moisturizing factor, NMF). A lipidekkel együtt az NMF-ek segítenek megőrizni a bőr víztartalmát, feszességét. Ha csökken a bőr NMF- és lipidtartalma, az a bőr hámlását, kellemetlen feszülését és finom ráncokat eredményez. A kozmetikumokban alkalmazva a sodium hyaluronate képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi. Részletes információ a futuredermen.